Natrag
19.4.2019 04:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ante Vlahinić o prijedlogu vijeća: Osjećam čast i odgovornost

14.3.2014 @ 18:23 Ana Prohaska Kultura

Podijelite:

Kazališno vijeće Kazališta Marina Držića za novog ravnatelja predložilo je redatelja Antu Vlahinića. O ovome će raspravljati vijećnici na sjednici Gradskog vijeća Grada Dubrovnika 22. Ovog mjeseca.

-Drago mi je što je vijeće prepoznalo moj program koji je dugo promišljan i koji se temelji na odrednicama prema kojima bi kazalište trebalo raditi. Zahvaljujem im što su prepoznali moju kandidatu ru no ovo je tek prvo poluvrijeme.Ssada je sve na GV-u, a ja osjećam čast i odgovornost – istaknuo je za duList Ante Vlahinić.
Ante Vlahinić vanjski je asistent na Akademiji dramske umjetnosti, a na ovogodišnjim Igrama gledat ćemo premijeru Ratni dnevnik Džemile Bukovice.

Podsjetimo uz Vlahinića na  natječaj su se javili i glumac KMD-a Frane Perišin, teatrologinja i kazališna kritičarka Petra Jelača, glumac Ernest Berec i Maja Filičić-Ivezić, izvršna producentica drame u zagrebačkom HNK.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana