Kultura

Ante Vlahinić o prijedlogu vijeća: Osjećam čast i odgovornost

Kazališno vijeće Kazališta Marina Držića za novog ravnatelja predložilo je redatelja Antu Vlahinića. O ovome će raspravljati vijećnici na sjednici Gradskog vijeća Grada Dubrovnika 22. Ovog mjeseca.

-Drago mi je što je vijeće prepoznalo moj program koji je dugo promišljan i koji se temelji na odrednicama prema kojima bi kazalište trebalo raditi. Zahvaljujem im što su prepoznali moju kandidatu ru no ovo je tek prvo poluvrijeme.Ssada je sve na GV-u, a ja osjećam čast i odgovornost – istaknuo je za duList Ante Vlahinić.
Ante Vlahinić vanjski je asistent na Akademiji dramske umjetnosti, a na ovogodišnjim Igrama gledat ćemo premijeru Ratni dnevnik Džemile Bukovice.

Podsjetimo uz Vlahinića na  natječaj su se javili i glumac KMD-a Frane Perišin, teatrologinja i kazališna kritičarka Petra Jelača, glumac Ernest Berec i Maja Filičić-Ivezić, izvršna producentica drame u zagrebačkom HNK.

Pročitajte još

RAVNATELJ DSO-a DAMIR MILAT Manji nam je budžet, ali nećemo odustati od kvalitete

Iva Dedo

U ljetnikovcu Bunić-Kaboga započele radionice M.U.Z.A.

Dulist

CRTICE IZ MALE BRAĆE Cranachova Gospa

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija