Natrag
16.2.2019 15:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ani pozivnica za WTA turnir u Bruxellesu?

6.5.2013 @ 18:00 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Dubrovačka tenisačica i prva juniorka svijeta Ana Konjuh mogla bi, nakon dvomjesečne stanke zbog oporavka od ozljede, nastupiti na turniru u belgijskom Bruxellesu krajem svibnja.

– Imala sam probleme s bolovima u laktu, pa sam nakon nastupa na turniru u Bathu sredinom ožujka odlučila uzeti stanku kako bih zaliječila ozljedu. Odmarala sam, redovito išla na terapije i sad je napokon sve u redu. Treniram već nekoliko dana, a bolova nema – izjavila je Ana za službenu stranicu Hrvatskog teniskog saveza.

– Ana igra kao da uopće nije imala stanku, sve je u najboljem redu, jedino što još ne servira punom snagom, no i to će ovog tjedna doći na red – zadovoljan je i trener mlade Dubrovkinje, Zagrepčanin Kristijan Schneider.

– Postoje neki izgledi da Ana dobije pozivnicu organizatora za nastup na turniru u Bruxellesu. Bilo bi dobro da može vidjeti gdje je trenutačno igrački u odnosu na tenisačice iz svjetskog 'TOP-a 100'. Ako ne zaigra u Belgiji, planiramo nastup na manjem ITF turniru u Španjolskoj, koji bi onda bio generalna proba za juniorski Roland Garros – objašnjava Anin otac Mario Konjuh.

Naravno, očekivanja od prve juniorske svijeta uvijek su kad se radi o Grand Slam turnirima. Može li nakon Australian Opena slaviti i u Parizu?
– Sigurno da pritisak osvajanja naslova postoji, no mogu se nositi s tim – najavljuje Ana Konjuh.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana