Natrag
21.2.2019 15:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

Andriću podrška Dilbera i Šovagović Despot

28.5.2013 @ 22:22 Nikša Miletić Politika

Podijelite:

Kandidat za gradonačelnika HDZ-a Teo Andrić ususret drugom krugu izbora za gradonačelnika neprestano dobiva pisma podrške, javljaju iz te stranke

Od mnoštva pristiglih iz HDZ-a su izdvojili ono Željka Dilbera i Ane Šovagović Despot.

''U ime Odbora za branitelje želim ti uspjeh na nedjeljnim izborima za gradonačelnika Grada Dubrovnika. Upoznao sam te kao hrabrog, odvažnog i odlučnost ratnika. Tvoj kasniji život, vrijednosti koje zastupaš, dužnosti koje si obnašao, učvrstile su me u uvjerenju kako su najbolji kandidati za časnu funkciju gradonačelnika Grada Dubrovnika. Dragi Teo, znaš da smo svim srcem uz tebe, da te u potpunosti podržavamo i sigurni smo da ćemo ti u nedjelju navečer čestitati na pobjedi'', poručio je Andriću predsjednik Odbora za branitelje HDZ-a Željko Dilber.

Umjetnica Anja Šovagović Despot u pismu je naznačila kako sa zanimanjem prati lokalne izbore u Hrvatskoj, a posebno u Dubrovniku.
''To je Grad koji mi u osobnom i u profesionalnom smislu puno znači. Dubrovačke ljetne igre odredile su me kao umjetnicu, u Dubrovniku sam stekla puno dragih prijatelja, a ljeta provedena u Gradu ostat će zauvijek dio mojih najljepših sjećanja. Zato mislim da Dubrovnik treba vodstvo kakvo ovaj Grad zaslužuje. Odgovorno, hrabro i vizionarsko vodstvo, vodstvo koje ima upravo u vašoj osobi. Gospodine Andriću, najiskrenije podržavam vašu kandidaturu i nadam se vašoj pobjedi u nedjelju'', zaključuje u svom pismu Andriću Anja Šovagović Despot.
 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana