Politika

Andrić u Zatonu: Nikad jači i složniji pobjeđujemo!

Kandidat HDZ-a, HSP-a AS i HSLS-a za gradonačelnika Grada Dubrovnika Teo Andrić u tijeku svoje kampanje posjetio je i Zaton.

U njegovoj pratnji bili su kandidati za njegove zamjenike Davor Miloglav i Veljko Anić te nositelj koalicijske liste za Gradsko Vijeće Niko Bulić.
 
U ugodnom druženju s brojnim članstvom, simpatizerima i zainteresiranim građanima, u kratkim su crtama predstavili temeljna načela svog programa, koji će se bazirati na odgovornosti prema građanima, solidarnosti, kao i kontinuiranoj skrbi za najugroženije skupine stanovništva.
 
U svom obraćanju naglasili su kako će realnim i provedivim mjerama olakšavanja troškova života i provođenjem  pronatalitetne populacijske politike, osigurati ostanak stanovništva u našem gradu te zaustaviti negativne demografske trendove.
 
HDZ-ovi kandidati istakli su kako imaju jasnu viziju razvoja Dubrovnika u bliskoj budućnosti, u kojoj će afirmirati i realizirati niz ključnih društvenih i infrastrukturnih projekata, s posebnim naglaskom na prometna rješenja.
 
Glavni projekti nove dubrovačke gradske uprave pod vodstvom HDZ-a i partnera bit će:  potpora obiteljima s više djece, skrb za ugrožene skupine građana, dovođenje vodovoda i kanalizacije u sva dubrovačka sela, projekt obnove povijesne jezgre i izrada dugoročne Strategije razvoja Dubrovnika. U svom obraćanju Teo Andrić istakao je kako se HDZ-ov program temelji na čovjeku.
 
– Iako Dubrovnik slovi za bogat grad, ima ljudi koji u njemu ne žive dobro. Tu prvenstveno mislim na umirovljenike. Povećat ćemo im mjesečnu pomoć s 200 na 500 kuna. Obiteljima s četiri i više djece uvest ćemo stalnu mjesečnu potporu od 3000 kuna, čime ćemo poslati poruku i Vladi RH da mora hitno mora početi provoditi pronatalitetnu politiku – zaključio je Teo Andrić.

Pročitajte još

Jadran Barač o ‘javnoj cesti privatnog interesa’

Dulist

Kristić savjetuje Lokrumu: Kupite zgradu Atlantske plovidbe, koja je četiri puta jeftinija od ex Kapetanije

Dulist

REZULTAT ‘POLITIČKE PROSTITUCIJE’ SDP: ‘Obrazovna reforma u rukama je stranke koja s glasačima stane u jedan lift’

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija