Politika

Andrić: Razvijat ćemo jednako svaki dio Grada!

Andrić: Razvijat ćemo jednako svaki dio Grada!

Kandidat koalicije HDZ – HSP AS – HSLS za gradonačelnika Dubrovnika Teo Andrić u pratnji svojih zamjenika Davora Miloglava i Veljka Anića sinoć je posjetio dubrovačko naselje Bosanka.

Okupljenim mještanima Teo Andrić je predstavio glavne odrednice  svog programa koji se bazira na odgovornosti prema građanima te ujedno naglasio važnost Bosanke za Dubrovnik.

-Moj program se temelji na čovjeku. Meni su svi ljudi podjednako važni, meni je jednako važan svaki dio Grada. Svaka naša mjera je pomno planirana kako bi zaista pomogla svakodnevicu naših sugrađana. Tako smo odlučili svim građanima Dubrovnika subvencionirati 10 metara kubičnih vode. Povećat ćemo dodatak umirovljenicima s 200 na 500 kuna, davat ćemo mjesečne naknade obiteljima s više djece u iznosu od 3000 kuna, omogućiti besplatni autobus za studente izvan Dubrovnika tijekom blagdana, plaćanje naknade za legalizaciju u 48 rata, osigurati besplatni Internet u cijelom Gradu, kao i besplatne udžbenike za sve osnovnoškolce u Dubrovniku. Nećemo donositi demagoške i elitističke mjere koje nemaju veze sa stvarnim životom našeg grada, već ćemo trajno skrbiti o najugroženijim skupinama društva: našim umirovljenicima, braniteljima, djeci i nezaposlenima'' – istaknuo je Andrić, zaključivši kako će realnim i provedivim mjerama smanjiti troškove mjesečne potrošačke košarice naših sugrađana.

Veliki broj okupljenih stanovnika Bosanke upoznao je kandidate HDZ-a s nizom komunalnih i infrastrukturnih problema s kojima se susreću u svakodnevnom životu i čije uspješno rješavanje predstavlja uvjet opstanka stanovništva u ovom dijelu Grada. Kao najveći problem istakli su nedostatak pristupne ceste s čime se složio i Teo Andrić, naglasivši kako niti jedan dio Grada, a posebno Bosanka, ne smije biti prometno izoliran.
 

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] MATO FRANKOVIĆ HDZ je u Dubrovniku apsolutni pobjednik!

Dulist

U Petilovrijence tek pomalo pristižu članovi HDZ-a

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ (SDP) Idu nam na ruku rezultati izlaznih anketa. HDZ je u problemu

Dulist.hr