Politika

Andrić: Ono što obećamo, to ćemo i ispuniti!

Andrić: Ono što obećamo, to ćemo i ispuniti!

– Andro Vlahušić je u tehničkom dijelu svog mandata potrošio jako puno novaca poreznih obveznika. Dijelimo zabrinutost naših sugrađana jer ne znamo o kojim se iznosima točno radi i u kakvom ćemo stanju zateći gradsku blagajnu kad preuzmemo upravljanje Gradom – istaknuo je na današnjoj konferenciji za medije kandidat za gradonačelnika  koalicije HDZ – HSP AS – HSLS Teo Andrić.

– Zato ne obećavamo velike, nerealne projekte, ali ono što obećamo to ćemo sigurno i ispuniti – dodao je Andrić.

Tiskovnoj konferenciji nazočili su i potpredsjednica stranke i članica EU parlamenta Dubravka Šuica te nositelj koalicijske liste za Gradsko vijeće Niko Bulić.

Zahvalivši se novinarima na korektnom praćenju izborne kampanje, Teo Andrić je istaknuo kako je dosadašnja izborna kampanja protekla u fer i korektnom ozračju, te, osvrnuvši se na posljednji dio predizborne kampanje, tijekom koje su HDZ-ovci sa svojim partnerima posjetili sva gradska područja, istaknuo kako su poslušali sve konkretne primjedbe, prijedloge i probleme naših sugrađana koje će uvrstiti u program rada buduće gradske uprave.

– Ponosan sam na listu koju predvodim, ona je ono najbolje što Dubrovnik na političkoj sceni trenutno može ponuditi. Vaš glas je bitan, sve Vas pozivam da izađete u nedjelju na izbore i poklonite nam svoje povjerenje – istaknuo je Niko Bulić.

Potpredsjednica HDZ-a Dubravka Šuica izrazila je zadovoljstvo dosadašnjim tijekom kampanje, osvrnuvši se na protekle četiri godine neuspješnog upravljanja Gradom od strane SDP-a i HNS-a.

Znat ćemo iskoristiti sve mogućnosti koje pružaju EU-fondovi, nema više zaduživanja za obnovu grada. Ja ću pomoći svom gradu u privlačenju sredstava iz EU fondova i biti ću najjača podrška našem budućem gradonačelniku Teu Andriću u realizaciji strateškiH gradskih projekata – istaknula je Dubravka Šuica.

Dodala je i kako je Andrić doveo vodu na Elafite, Pobrežje, Suđurađ, Osojnik, kao i uradio planove vodoopskrbe za Gornja Sela, što ova gradska vlast u četiri godine nije završila.

– Sada pokušavaju pokazati da se radi, što je bacanje prašine u oči.Vlahušić se kreditom zadužio za dva buduća mandata – istaknula je Šuica.
-Prije dvanaest godina u svoj izborni program zacrtali smo kako voda mora doći u svako dubrovačko kućanstvo, jer smo htjeli našim sugrađanima osigurati život dostojan čovjeka. Na tom smo projektu sustavno radili osam godina, a zaustavio ga je svojim doslakom na vlast upravo Andro Vlahušić – zaključila je Šuica, te se još jednom zahvalila na podršci u kampanji.
 

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist