Politika

Andrić: Olakšat ćemo život umirovljenicima!

Kandidat koalicije HDZ – HSP AS – HSLS za gradonačelnika Dubrovnika Teo Andrić posjetio je sinoć lapadske umirovljenike.

Druženju u prostorijama Udruge Matice umirovljenika Dubrovnik podružnice Lapad, nazočili su predsjednik dubrovačkog HSLS-a Ivo Gjaja, kao i kandidati za zamjenike gradonačelnika Dubrovnika Davor Miloglav i Veljko Anić. Okupljenim umirovljenicima kandidati koalicije predstavili su temeljna načela svog programa, koji će se bazirati na odgovornosti prema građanima, solidarnosti, kao i kontinuiranoj skrbi za najugroženije skupine stanovništva.

– 'Moj program se temelji na čovjeku. Iako Dubrovnik slovi za bogat grad, ima ljudi koji u njemu ne žive dobro. Tu prvenstveno mislim na umirovljenike. Povećat ćemo mjesečni dodatak umirovljenicima s malim primanjima, s 200 na 500 kuna. Realnim i provedivim mjerama, našim sugrađanima smanjit ćemo troškove mjesečne potrošačke košarice. Nećemo donositi demagoške i elitističke mjere koje nemaju veze sa stvarnim životom našeg grada, već ćemo trajno skrbiti o najugroženijim skupinama društva: našim umirovljenicima, braniteljima, djeci i nezaposlenima – istaknuo je sinoć Andrić.

Lapadski umirovljenici zahvalili su se na posjeti te su podsjetili kako je HDZ-ova vlast uvijek iskazivala brigu za dubrovačke umirovljenike. Prisjetili su se kako je Udruga Matice umirovljenika Dubrovnik podružnica Lapad, upravo od HDZ-ove gradske vlasti 2005. godine dobila na korištenje prostorije u Ulici žrtava s Dakse.

Pročitajte još

ŽUPAN MUJANU ‘Centar za gospodarenje otpadom nije bomba, već rješenje’

Dulist

‘Zaiskrilo’ između Kosović i Ćurčije oko dopisa kojeg ni župan nije vidio

Dulist

VILMA KOSOVIĆ OPORBI ‘Neću podnijeti ostavku, postupila sam po zakonu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija