Natrag
21.2.2019 09:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

Andrić: Olakšat ćemo život umirovljenicima!

24.5.2013 @ 14:18 Mia Njavro Politika
2;2

Podijelite:

Kandidat koalicije HDZ – HSP AS – HSLS za gradonačelnika Dubrovnika Teo Andrić posjetio je sinoć lapadske umirovljenike.

Druženju u prostorijama Udruge Matice umirovljenika Dubrovnik podružnice Lapad, nazočili su predsjednik dubrovačkog HSLS-a Ivo Gjaja, kao i kandidati za zamjenike gradonačelnika Dubrovnika Davor Miloglav i Veljko Anić. Okupljenim umirovljenicima kandidati koalicije predstavili su temeljna načela svog programa, koji će se bazirati na odgovornosti prema građanima, solidarnosti, kao i kontinuiranoj skrbi za najugroženije skupine stanovništva.

– 'Moj program se temelji na čovjeku. Iako Dubrovnik slovi za bogat grad, ima ljudi koji u njemu ne žive dobro. Tu prvenstveno mislim na umirovljenike. Povećat ćemo mjesečni dodatak umirovljenicima s malim primanjima, s 200 na 500 kuna. Realnim i provedivim mjerama, našim sugrađanima smanjit ćemo troškove mjesečne potrošačke košarice. Nećemo donositi demagoške i elitističke mjere koje nemaju veze sa stvarnim životom našeg grada, već ćemo trajno skrbiti o najugroženijim skupinama društva: našim umirovljenicima, braniteljima, djeci i nezaposlenima – istaknuo je sinoć Andrić.

Lapadski umirovljenici zahvalili su se na posjeti te su podsjetili kako je HDZ-ova vlast uvijek iskazivala brigu za dubrovačke umirovljenike. Prisjetili su se kako je Udruga Matice umirovljenika Dubrovnik podružnica Lapad, upravo od HDZ-ove gradske vlasti 2005. godine dobila na korištenje prostorije u Ulici žrtava s Dakse.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana