Politika

Andrić: Ne možete sve bitke dobiti!

Čestitam Andru Vlahušiću na pobjedi i zahvaljujem svim biračima koji su prepoznali moj program i koji su me prepoznali, zahvaljujem svojoj obitelji koja me je pratila, i svima onima koji su uložili neki napor. Neki od njih su ostavili fakultet na mjesec dana kako bi mi pomogli ,neki su mi pomagali dok su to slobodno vrijeme mogli iskoristiti za druženje sa svojim obiteljima. Velika hvala!- završna je izjava Tea Andrića.

– Ne bih večeras govorio o Gradskom vijeću, o Vijeću će dogovarati prije svega predsjednica gradskog odbora, nositelj liste, a ja ću sudjelovati u razgovorima kao dopredsjednik stranke, ali ne znam jeste li primijetili, ja nisam u Vijeću jer ja kad igram onda volim igrati do kraja i ne želim tražiti nikakve alibije, ako ne postanem gradonačelnik, da bi se ukrcao u Vijeće. Nema tamo ni Davora, ni Veljka, ni mene. nema zato što smo išli do kraja. Ili ćemo pobijediti, ako ne pobijedimo, ne trebamo ni tamo biti – istaknuo je Andrić.

– Rekao sam da miran i opušten čekam ove rezultate. Zašto? Idemo to usporediti s gimnastikom, kad odradite svoju vježbu onda je velikom žiriju tamo za procijeniti. Mislim da smo mi našu vježbu izveli fantastično, dali sve što smo mogli dati, vodili jednu profesionalnu i uljudnu kampanju, iako čujem da neki kažu da je bila i negativna kampanja, ali je negativna kampanja u svim demokratskim društvima dozvoljena, a nije dozvoljena prljava kampanja, a nju nismo vodili – naglasio je Andrić.

– Napravili smo sve što smo mogli, rezultat je takav kakav jest, građani su tako odabrali, a građani su tu da bi odabrali. Zato čestitam i građanima i Andru Vlahušiću. Zato što sam u životu vodio dosta bitaka, različitih, i onih kao dijete kad bismo se gađali kamenjima, i sportskih bitaka u Divljoj ligi i bitaka u Domovinskom ratu, neke sam dobivao, a neke sam gubio. Ne možete sve bitke u životu dobiti! naučio sam se dobivati, a naučio sam se i gubiti. Ali ako vas bitka koju izgubite osnaži, a mene je ova osnažila, onda vam može donijeti samo plus i prednost – komentirao je Andrić.

Pročitajte još

Vijećnici dali suglasnost investitorima za izgradnju i financiranje ceste na Babinom kuku

Andrea Falkoni Račić

BARAČ SMATRA ‘Dodjela prostora i javnih površina bez natječaja omogućuje politički reket’

Andrea Falkoni Račić

‘Srđevci će glasati za mene kad na Srđu napravimo repliku Kuće cvijeća’

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija