Natrag
20.2.2019 02:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

Andrić: Naši mediji već su nekoliko godina u EU

3.5.2013 @ 12:38 Mia Njavro Politika
11;11

Podijelite:

Dragi predstavnici medija, sretan vam Međunarodni dan slobode medija. Vidite u kojem mo se sastavu okupili, pa vjerojatno očekujete kako ćemo opet pričati o politici,

no mi vas nismo zvali zbog toga, već kako bismo skupa proslavili ovaj datum – istaknuo je na početku današnjeg tratamenta u Gradskoj kavani HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Teo Andrić.

-Osim toga, za dva dana počinjemo s kampanjom, bit će teško i nama, ali bit će teško i vama – medijima, jer ćte nas morati pratiti po cijeli dan, što je veliki izazov, stoga smo odlučili napraviti mali tratamenat kako bismo lakše izdržali sve ovo – naglasio je Andrić.

Istaknuo je također, s obzirom na obilježavanje upravo dana slobode medija, kako je u Hrvatskoj situacija poprilično dobra.
-Vidimo to prije svega, po broju medija koji izvještavaju. Ako se sjetiti prije deset, dvadeset godina, nismo imali ni desetinu onoga što sad imamo. A i kad vidite što sve možete pročitati u medijima danas, ne možemo pričati o tome da nema slobode – naglasio je Andrić.

Na pitanje smatra li kako će se ulaskom u EU promijeniti situacija s medijima, Andrić je odgovorio:
-Što se medija tiče, mislim da smo mi po tome pitanju već nekoliko godina u EU. Mislim da neće biti velikih promjena, mi smo već i ne samo s medijima, već i u niz drugih stvari, duboko u EU, iako formalno još nismo u njoj – istaknuo je za kraj, te pozvao sve okupljene na domijenak.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana