Politika

Andrić krenuo u kampanju s Mosta

Andrić krenuo u kampanju s Mosta

Sinoć točno u ponoć, kandidat za gradonačelnika Dubrovnika Teo Andrić i članovi koalicijske liste HDZ-a, HSP-a AS i HSLS-a, službeno su započeli izbornu kampanju s Mosta dr. Franja Tuđmana.
 

– 'Nije slučajno da smo krenuli sa Mosta dr. Franja Tuđmana. Dr. Franjo Tuđman utemeljitelj je suvremene hrvatske države. Kao što smo povezali dva kraja Dubrovnika, tako ćemo povezati i dva kraja Hrvatske Pelješkim mostom. Hrvatska demokratska zajednica oduvijek je prva bila uz svoj narod. Bit ćemo i dalje prvi koji će se brinuti za interese naših sugrađana, radit ćemo za dobrobit Grada. – izjavio je tom prigodom Teo Andrić
 
 Nakon obraćanja na Mostu dr. Franja Tuđmana, koalicijski kandidati došli su ispred Gradske vijećnice i na simboličan način pokazali da je vrijeme za preuzimanje kormila Grada.
 
– 'Kad mi budemo vodili Grad radit će oba svjetla na ulazu u Gradsku upravu. Krajnje je neprihvatljivo trenutno zanemarivanje Grada. Mi ćemo upravljati pravedno i odgovorno, onako kako to Dubrovnik i zaslužuje. Natpis u Kneževu dvoru Obliti privatorum publica curate bit će nam glavna vodilja u služenju građanima Dubrovnika – istaknuo je nositelj liste Niko Bulić.
 
Gradonačelnički kandidat HDZ-a Teo Andrić naglasio je kako je došlo vrijeme da se Grad počne voditi odgovorno i transparentno, u dijalogu s građanima.
 
– ’Kao što sam ga u Domovinskom ratu znao braniti, znat ću ga i u miru profesionalno voditi i čuvati. Spreman sam služiti interesima građana Dubrovnika. Svjestan sam da ćemo za bolju budućnost našeg grada morati naporno raditi. Ali duboko vjerujem da Grad to zaslužuje. Zaslužuju to građani Dubrovnika, zaslužuju to svi oni koji su ovaj grad kroz povijest branili i gradili – zaključio je Teo Andrić.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist