DuList IN

Andrea Zvono na Split City Fashionu!

Andrea Zvono na Split City Fashionu!

Na Split City fashionu, velikom modnom spektaklu koji se održava 14. i 15. lipnja, gostovat će među ostalim mladim i talentiranim dizajnerima i naša Andrea Zvono!

Dizajneri stižu iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Oni će svoje kolekcije predstaviti u City Center-u one modnim revijama pokazati najnovije trendove iz cijele regije, a najbolji među njima osvojit će novčanu nagradu u iznosu od 3 tisuće eura.

 Prvu večer, 14. lipnja, predstavit će se Maja Sabljić, Ankica Lalić, Marina Micanović i Tomislav Kliškinić. Imat ćete priliku vidjeti i De Lena nakit i Maju Podrug, Doroteu Gregurić i Anamariju Klak.

Posebna pozornost stavlja se na humanitarnu reviju 'Ja to mogu, ja to hoću… Zajedno možemo sve!' čije je zaštitno lice pjevačica Magazina – Andrea Šušnjara. Deset dječjih modela koji se prikažu na toj reviji bit će dostupni široj javnosti te će se moći kupiti do sredine prosinca 2013. Sav prihod donirat će se dislociranoj jedinici Dnevnog centra Firule – odjelu za Bazični program koji pruža cjelodnevnu njegu i skrb korisnicima s teškom i težom mentalnom retardacijom.

Drugu večer, 15. lipnja, predstavit će se Andrea Zvono, Ana Dorotić, Branka Čačić, Tanja Topolovec i Katarina Bilan. Također su tu revije Branke Roklicer i retrospektiva modne kuće MAK te kolekcije Sare Lončar i Maje Knežević.

Najbolju kolekciju i pobjednika ovogodišnjeg Split City Fashiona odabrat će stručni žiri kojega čine Tanja Đorđević, Suzana Budimir, Neda Makjanić Kunić, Nenad Korkut, Jurica Pirić, Had i Emerik Gudelj.
 

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist