DuList IN

ANAMARIJA STUDIO Evo koja je maturantica osvojila vrijednu nagradu!

ANAMARIJA STUDIO Evo koja je maturantica osvojila vrijednu nagradu!

Svečanu frizuru i profesionalni makeup osvojila je…
HELENA OBULJEN!

Ova maturantica Turističko-ugostiteljske škole odgovorila je točno na nagradno pitanje i dobitnica je svečane frizure i profesionalnog makeupa u AnaMarija Studiju.

A kako izgledati najbolje i zablistati na maturalnoj večeri zna Ana Marija i njen vrijedan tim u AnaMarija Studiju koji se nalazi u Atlant centru.

Od ležernih i trendi pletenica, kovrča ili punđi izaberite frizuru u skladu s vašim outfitom. Neka pronalazak prave frizure bude među prioritetima, a između bezbroj stilova AnaMarija Studio potrudit će se da upravo vaš bude najljepši i najviše zamijećen.

Posljednjih godina u prvom planu je ležernost, otkrila nam je AnaMarija, pa maturantice najčešće traže kovrče na svim dužinama kose. Njih u stopu prate pletenice na sve načine, a za njima slijede neuredne punđe.

– Za djevojke koje se i inače šminkaju preporučila bih smokey eyes koji može biti dramatičan uz dodatak sedefastih nijansi – savjetuje vizažistica i frizerka Valentina donoseći najnovije trendove s modnih pista direktno u AnaMarija Studio. Svjetski poznati brendovi Mac i Naked koje Valentina koristi težište stavljaju na prirodan i prozračan, a i istovremeno i postojan makeup.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist