Natrag
18.3.2019 21:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ana Konjuh u 2. kolu juniorskog Wimbledona

29.6.2013 @ 23:43 Mia Njavro Sport

Podijelite:

Ana Konjuh  izborila je 2. kolo juniorskog Wimbledona! Dobila je 16-godišnju Litvanku Akvilu Parazinskaite sa 6:2 i 6:3 na startu trećeg po redu Grand Slam turnira sezone.

Ana je u prvom setu povela s 5:0, u drugom je bilo 3:3, a potom je uslijedila nova serija, te je tako prvi set riješila za 25, a drugi za 34 minute.
U 2. kolu Ani će suparnica biti uspješnija iz ogleda između Britanke Harriet Dart i Latvijke Jelene Ostapenko.

Konjuh je druga nositeljica trećeg juniorskog Grand Slam turnira sezone, a trenutno je druga na rang listi najboljih juniorki svijeta.

 Prva nositeljica je trenutno juniorski broj jedan, Belinda Bencic iz Švicarske, pobjednica Roland Garrosa. Ona je  naime nanizala 29 pobjeda u juniorskoj konkurenciji. Zadnja koja ju je uspjela pobijediti bila je upravo Ana Konjuh u četvrtfinalu Orange Bowla  u prosincu 2012. godine.
Konjuh, koja je osvojila prvi Grand Slam turnir sezone, Australian Open, vodi protiv Bencic u međusobnim ogledima s 2:0 (dobila ju je osim u četvrtfinalu Orange Bowla još u finalu EP-a do 14 godina u ljeto 2011. godine).
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana