DuList IN

Ana Brbor ide na koncert 2Cellosa, a mi dijelimo još ulaznica!!!

Ana Brbor ide na koncert 2Cellosa, a mi dijelimo još ulaznica!!!

Planetarno popularni violončelisti 2CELLOS pod pokroviteljstvom BH Telecoma 14. kolovoza stižu u Mostar. Stoga, darujemo naše vjerne čitateljice i čitatelje DuLista vrijednim ulaznicama.

Kao i jučer, treba biti najbrži i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom „2Cellos“, imenom i prezimenom te kontakt brojem.

Podsjetimo, violončelisti Luka Šulić i Stjepan Houser – 2Cellos odlikovani su najvećim promotorima svoje zemlje u svijetu. Za njihov drugi koncert organizatori iz agencije Primera odlučili su se za ljetnu pozornicu Kultrno-sportskog centra Kantarevac.

Obrade pjesama Green Daya, Coldplaya, Red Hot Chilli Peppersa, Nirvane, U2-a i drugih, uz nezaobilazni „Smooth Criminal“ Michaela Jacksona, pjesme su koje može očekivati njihova publika u Mostaru, ali i neke nove obrade, budući da na tržište uskoro dolazi i njihov treći album.

Ulaznice za koncert u Mostaru se mogu kupiti na info pultu Mepas Mall-a i Forest lounge bar-u, u Međugorju u Caramel bar-u Park&Shop-a, te putem sustava kupikartu.ba. Čitatelji također mogu doći i do povoljnih VIP ulaznica putem: http://www.crnojaje.hr/Deals/Details/4121

Jednu čitateljicu ili čitatelja DuLista darujemo s dvije ulaznice svaki dan do nedjelje. Zato, pratite naš web portal www.dulist.hr i dočekajte objavu nagradne igre. Najbrža ili najbrži će, u četvrtak 14. kolovoza u 21 sat uživati u spektakularnom koncertu ovog dvojca virtuoza na violončelima.

Sve novosti vezano za koncert pratite preko facebook stranice agencije Primera:
https://www.facebook.com/PRimera.Mostar?ref_type=bookmark

Pročitajte još

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist