DuList IN

Amira Medunjanin stiže u Dubrovnik!

Amira Medunjanin stiže u Dubrovnik!

Amira Medunjanin, Sarajka čije je ime postalo sinonim za  sevdah i sevdalinku svoju glazbenu priču donosi po prvi puta u Dubrovnik gdje će 13. kolovoza održati koncert u Lazaretima!

Amira Medunjanin iza sebe već ima brojne nastupe na pozornicama gotovo svih europskih metropola. Uz izvanrednu izvedbu, Amira se ističe jedinstvenom emocijom i inovativnošću kojom pristupa sevdahu, karakterističnim stilom izvođenja kojim je udahnula novi život višestoljetnoj tradiciji te iskrenom ljubavlju prema poeziji i glazbi.

Amirina glazba i osebujna interpretacija je takva da će vam istodobno oči ispuniti suzama i srce radošću, pa ne čudi da ovu vrsnu umjetnicu nerijetko uspoređuju s divama Cesariom Evorom i Billie Holiday.

Turneju po hrvatskim gradovima započela je prije nekoliko mjeseci u zagrebačkom Vip Clubu gdje je četiri večeri zaredom nastupala pred rasprodanim klubom, te nastavila oduševljavati publiku na 3. Avantgarde Jazz Festivalu u Rovinju.

U Dubrovniku će zapjevati po prvi puta u karijeri, i već usuret koncertu naglašava kako joj je ovo osobito važan koncert.

U iščekivanju Amirinog predstavljanja dubrovačkoj publici, ulaznice za koncert Amire Medunjanin kreću u pretprodaju na prodajnim mjestima u Dubrovniku u ARL Lazareti, caffe barovima Insomnia, Roxy i Pinky i rock caffeu Exit.

Cijena  ulaznica u pretprodaji iznosi 70 kuna, a na dan koncerta 90 kuna.
 

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist