Natrag
22.2.2019 22:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

Američki GQ preporučuje Dubrovnik!

10.8.2012 @ 11:40 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

U vodiču američkog GQ magazina Dubrovnik je na drugom mjestu top 10 europskih gradova koje treba vidjeti.

Riječ je o kolovoškom izdanju ovog popularnog američkog magazina, a koji donosi vodič za 10 europskih destinacija, od kojih se na prestižnom drugom mjestu između portugalskog Porta i latvijske Rige našao i Dubrovnik.

U fokusu priče su tzv. podcijenjeni gradovi u Europi koji, za razliku od velikih razvikanih europskih metropola, imaju puno više za ponuditi onima koji žele pobjeći od tipičnih turističkih središta. Autori vodiča su naveli preporuke i jedinstvene doživljaje koji se mogu steći u svakoj od destinacija.

U priči o Dubrovniku, autor Josh Benson ističe nepretencioznu ljepotu Dubrovnika koja se ogleda u bijelom kamenu, crvenim krovovima i dubokom modrom moru. Nadalje, autor preporuča smještaj u luksuznom hotelu Grand Villa Argentina, ručak na terasi restorana Nautika te ispijanje finog hrvatskog bijelog vina na Stradunu.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana