Sport

Američka zvijer “ogladnjela” na vaganju!

Američka zvijer "ogladnjela" na vaganju!

Na službenom vaganju koje se održalo u Hotelu Uvala danas poslijepodne, Bob 'The Beast' Sapp je 'pojeo' Mara Peraka!

Američki div težak 155 kilograma, uzeo je svoju lepinju te umjesto uobičajenog nareska 'ubacio' Marovu sliku i zagrizao, nakon čega je 'pogledom koji sledi krv u žilama' poručio našem borcu riječima ''Pojest ću te''.

Naravno, sve je to bio igrokaz američkog borca kojemu da se ne bavi ovim sportom, zasigurno dobio posao na kazališnim daskama. Bob Sapp je na službeno vaganje došao petnaestak minuta prije našeg Mara Peraka sa svojim trenerom Amirom Shafiyem Pourom. Glavne zvijezde 6. Noći Gladiatora na vaganje su stigle posljednje, a vaganje je otkrilo da je američki borac teži od našeg Mara Peraka čak 50 kilograma (155 na prema 105kg)!!

Uoči glavnih zvijezda na vagu su prvi puta u Dubrovniku stale i žene; Veronika Golčić i Danijela Pivković sutra bi prema programu trebale izaći kao treća borba večeri. U ring će još četiri dubrovačka borca, Darko Knego, Kristijan Perak, Hrvoje Slade i Ante Delija, a svi očekuju pobjedu i to u prvoj rundi!

Kao na dočeku američkog borca u zračnoj luci u utorak brojne su televizijske kamere, fotoreporteri, novinari bili i na službenog vaganju boraca. Sigurno je i da će sutra dvorana u Gospinom polju biti poprište jednog velikog, dosada neviđenog boksačkog spektakla u našem Gradu.

U dubrovačkoj sportskoj dvorani Gospino polje gdje će se održati Noć Gladiatora organizator je potvrdio sljedeće borbe K-1 Boško Mišić – Ivan Bilić, K-1 Veronika Golčić – Danijela Pivković, K-1 Marin Došen – Davide Longoni, MMA Darko Knego – Novak Sakotić, MMA Aleksandar Bulatović – Tonči  Peruško, MMA Matijas Barić – Saša Lazić, MMA Hrvoje Slade – Istvan Kalmar, MMA Igor Alagić – Tihamer Brunner, MMA Ante Delija – Dražen Forgač, MMA Kristijan Perak – Savo Kosić, MMA Maro Perak – Bob Sapp.

Ulaznice u pretprodaji se  prodaju po cijeni od 130 kuna, a mogu se kupiti u Pizzeriji La Luna u Šipčinama, Caffe baru Zeppelin u Staroj Mokošici, Caffe baru 7 sins, Caffe baru Mihael u Cavtatu te u Fitness studiju Dynamic u Lapadu. Cijena ulaznice na dan priredbe bit će 150 kuna.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist