DuList IN

ALUMNI REUNION PARTY Bivši studenti, Sveučilište za vas priprema dobru zabavu

ALUMNI REUNION PARTY Bivši studenti, Sveučilište za vas priprema dobru zabavu

Sveučilište u Dubrovniku ponovno je aktiviralo UNIDU Alumni klub, a odlukom Senata za njegovu je predsjednicu imenovana nastavnica na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju doc. dr. sc. Meri Šuman Tolić.

– Pozivamo bivše, diplomirane studente Sveučilišta i pravnih prednika da se registriraju na novom portalu alumni.unidu.hr i postanu članom Kluba. Na taj će način imati priliku umrežavati se i razmjenjivati iskustva, sudjelovati na različitim predavanjima, radionicama, tečajevima, izletima, putovanjima, te iskoristiti različite pogodnosti koje će organizirati UNIDU Alumni klub – ističu sa Sveučilišta.

Za sve registrirane članove organizira se Alumni Reunion party, u povodu 15. obljetnice Sveučilišta, koji će se održati u restoranu Sunset Beach u Uvali Lapad, u subotu, 20. listopada, u 20 sati. Dolazak na party (nakon registracije u Klub) potrebno je potvrditi na e-mail: alumni@unidu.hr.

Alumni je popularni naziv za bivše studente nekog visokog učilišta. Alumni (lat. množina od alumnus) znači bivši pripadnik neke ustanove, najčešće sveučilišta (Alma Mater) koji ostaje u vezi s njom.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist