Aktualno

ALH Nismo osjetili značajnije posljedice koronavirusa, ali su mjere zaštite pojačane

Jadranski luksuzni hoteli još uvijek nisu osjetili značajnije posljedice koronavirusa u smislu otkazivanja aranžmana i rezervacija, ali svakako pratimo kako se situacija odvija. Obzirom na trenutačnu situaciju, pojačali smo mjere zaštite u hotelima – zapisali su nam iz ove hotelske grupacije odgovarajući na upit jesu li, s obzirom na novonastalu situaciju oko koronavirusa, poduzeli dodatne mjere u njihovim hotelskim jedinicama.

Mjere zaštite su pojačane na sljedeći način, istaknuli su: ‘dezinfekcija kontrolnih tabli liftova svakih sat vremena, pojačana dezinfekcija buffet stolova, pojačana dezinfekcija soba (svakodnevno dezifinciranje ulaznih brava u sobama), postavljena dodatna sredstva za dezinfekciju ruku u prostorima za osoblje, učestala dezinfecija rukohvata na stolicama, postavljena dezifenkcijska sredstva za goste na ulazima u restorane i liftove te pojačana dezinfekcija kuhinjskog prostora IZOSANOM’; možemo dodati kako su uistinu ‘osigurani’ od (n)ove virusne pošasti!

Pročitajte još

‘KAO POŽAR’ Alemka Markotić o proboju koronavisusa u staračke domove

Dulist

U Italiji preminulo 540 osoba, u Austriji već četvrti dan više oporavljenih nego zaraženih

Dulist

JAVLJAJU IZ SANITATA Gruška placa ipak neće biti otvorena

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija