Natrag
17.2.2019 23:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

Albanski novinari u posjeti Dubrovniku

17.12.2012 @ 15:58 Dulist Aktualno

Podijelite:

Predstavnici triju najgledanijih albanskih TV kuća KLAN, NEWS24 i TVSH, među kojima je i nacionalna albanska televizija,  boravit će u Gradu za vrijeme novogodišnjih i božićnih blagdana, na poziv Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Domaćin albanskih predstavnika medija je hotel Radisson Blu – Dubrovački vrtovi sunca, gdje su po dolasku novinari upoznali resort i blagdansku ponudu – klizalište i mali Božićni sajam.

Novinari, koji su uglavnom u Dubrovniku prvi put, razgledali su staru gradsku jezgru, obišli Božićni sajam i Božićni šator gdje su kušali hrvatske zimske specijalitete, te uživali u kavi na „Popodnevu u Imperialu“ u hotelu Hilton Imperial. Obišli su također i hotelske komplekse Dubrovnik Babin kuk i Importanne Resort, te se popeli žičarom na brdo Srđ  i upoznali se s izložbom posvećenom Domovinskom ratu u tvrđavi Imperial, te bili i gosti Restorana Panorama.

Pročelnik Ureda za turizam i poduzetništvo Milan Perić uputio je poruke dobrodošlice albanskim turistima u ime Grada Dubrovnika.
Albanski novinari izrazili su želju za posjetom Konavlima, te su tijekom poslijepodneva posjetili seoska domaćinstva udruge Agroturizam Konavle čiji predstavnici su  prezentirali i domaće proizvode ove regije uz skoru manifestaciju Mirisi Božića u Konavlima.

Albanski gosti bili su treći na listi najbrojnijih posjetitelja Dubrovnika za prošlu Novu godinu, bilo ih je oko 1500.

Prilozi koje su ovih dana snimali u Dubrovniku uključuju elemente zimske ponude Grada , svjetlosne blagdanske dekoracije, prigodne programe, wellness i ostalu hotelsku ponudu te gastronomiju i vina ovog kraja.

TV prilozi o Dubrovniku – gradu za sva godišnja doba bit će emitirani odmah nakon povratka novinara u Albaniju.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana