Aktualno

Albanski novinari u posjeti Dubrovniku

Albanski novinari u posjeti Dubrovniku

Predstavnici triju najgledanijih albanskih TV kuća KLAN, NEWS24 i TVSH, među kojima je i nacionalna albanska televizija,  boravit će u Gradu za vrijeme novogodišnjih i božićnih blagdana, na poziv Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Domaćin albanskih predstavnika medija je hotel Radisson Blu – Dubrovački vrtovi sunca, gdje su po dolasku novinari upoznali resort i blagdansku ponudu – klizalište i mali Božićni sajam.

Novinari, koji su uglavnom u Dubrovniku prvi put, razgledali su staru gradsku jezgru, obišli Božićni sajam i Božićni šator gdje su kušali hrvatske zimske specijalitete, te uživali u kavi na „Popodnevu u Imperialu“ u hotelu Hilton Imperial. Obišli su također i hotelske komplekse Dubrovnik Babin kuk i Importanne Resort, te se popeli žičarom na brdo Srđ  i upoznali se s izložbom posvećenom Domovinskom ratu u tvrđavi Imperial, te bili i gosti Restorana Panorama.

Pročelnik Ureda za turizam i poduzetništvo Milan Perić uputio je poruke dobrodošlice albanskim turistima u ime Grada Dubrovnika.
Albanski novinari izrazili su želju za posjetom Konavlima, te su tijekom poslijepodneva posjetili seoska domaćinstva udruge Agroturizam Konavle čiji predstavnici su  prezentirali i domaće proizvode ove regije uz skoru manifestaciju Mirisi Božića u Konavlima.

Albanski gosti bili su treći na listi najbrojnijih posjetitelja Dubrovnika za prošlu Novu godinu, bilo ih je oko 1500.

Prilozi koje su ovih dana snimali u Dubrovniku uključuju elemente zimske ponude Grada , svjetlosne blagdanske dekoracije, prigodne programe, wellness i ostalu hotelsku ponudu te gastronomiju i vina ovog kraja.

TV prilozi o Dubrovniku – gradu za sva godišnja doba bit će emitirani odmah nakon povratka novinara u Albaniju.

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist