Natrag
22.4.2019 06:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

Albanski državljani upali u policijsku zasjedu

17.2.2013 @ 11:37 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Policijski službenici postaje Gruda zaplijenili su jučer od četvorice državljana Albanije 63, 5 kilograma marihuane, u mjestu Vitaljina na području Konavala.

Tijekom jučerašnjeg dana, policijski službenici proveli su zasjedu na spomenutom području gdje su se nalazile tri torbe s paketima marihuane, a koja droga je tu prethodno pješice donesena i ostavljena skrivena u grmlju.

 Oko 19.45 sati u policijsku zasjedu upala su četvorica državljana Albanije, starosti od 25 do 28 godina, koji su se na mjesto događaja dovezli osobnim vozilom, albanskih nacionalnih oznaka, a nakon što su s istim vozilom ušli u RH na graničnom prijelazu Karasovići.

 Oni su iz grmlja uzeli torbe s marihuanom, nakon čega su uhićeni i dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela iz čl.190. neovlaštene proizvodnje i promet drogama  u svezi kaznenog djela iz čl. 329. počinjenje kaznenog djela u sastavu zločinačke organizacije.

Tržišna vrijednost zaplijenjene marihuane, 60 paketa ukupne težine 63,5 kg, iznosi oko 950 tisuća kuna, dok bi u uličnoj preprodaji na području RH dosegla iznos od preko tri milijuna kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv četvorice osumnjičenika USKOK-u će bit podnesena kaznena prijava.
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana