DuList IN

‘AKTIVNA HRVATSKA’ I ove godine vježbajte s Lukrecijom Dragić!

'AKTIVNA HRVATSKA' I ove godine vježbajte s Lukrecijom Dragić!

Sve više naših građana uviđa dobrobiti redovite tjelesne aktivnosti i rado se odaziva na edukativne treninge nacionalnog sportskog projekta Aktivna Hrvatska. 

A i ove godine u ovom hvalevrijednom projektu kao član tima sudjeluje i Dubrovkinja Lukrecija Dragić. Rođena je u obitelji sportaša, a u projektu je treću sezonu. Bavi se atletikom i pleše u folklornom ansamblu Linđo. Trenutno je na petoj Godini KIF-a. U novoj proljetno – ljetnoj sezoni tim predvodi kineziolog Ivan Antunović. Ovaj rođeni Požežanin nedavno je diplomirao na KIF-u i započeo rad s ljudima kao osobni trener.

Uz Ivana i Lukreciju, posebnu energiju u projektu godinama daje ambasadorica i voditeljica Renata Sopek. Od samih početaka Renata je spremno uskočila u zahtjevnu ulogu i do danas je ostvarila izvrsne rezultate u radu sa svim generacijama. Njezini savjeti tijekom samih treninga zlata su vrijedni vježbačima koji za našu najpoznatiju predstavnicu imaju samo riječi hvale. Goran Kontić posljednjih nekoliko godina uspješno radi kao trener brojnim sportašima i rekreativcima, a na zajedničkim treninzima educira vježbače. Od ove godine tim je osvježen novim članovima. Jana Pavlović apsolventica je smjera Kineziterapija na KIF-u. U projekt se uključila sa željom da što više vremena educira mlade koji su posebno neakativna skupina našeg društva. Borna Butijer ima 21 godinu, student je 3. godine i već je prava Youtube zvijezda. Njegovim dolaskom u tim projekt je zasigurno dobio na jednom novom mladenačkom elanu. Posljednji se timu priključio Zagrepčanin Tian Jagarić. Student je treće godine KIF-a na kojem će usmjeriti Kondicijsku pripremu sportaša. U slobodno vrijeme radi kao osobni trener, a rekreativno se bavi fitnessom i boksom.

Tim Aktivne Hrvatske uključuje ambasadoricu i voditeljicu Dariju Mikulandru Žanetić koja sve vijesti iz projekta donosi u emisiji Aktivna Hrvatska na Sportskoj TV. Darija će 18. lipnja u hotelu Valamar predstaviti Mentalni trening pod vodstvom psihologa Ane Kotzmuth i Igora Čerenšeka.

Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a generalni partner je HEP. U svim gradovima partneri projekta daruju vježbače. HEP majice za trening, NIVEA poklon za njegu tijela i prostirke, MG Mivela – vodu Vašeg srca, najbolji sportaš Decathlon lopte za vježbanje, Merkur osiguranje priprema zdravi Merkur smoothie nakon treninga. Partneri projekta su i Falkensteiner hotel&spa Iadera te Valamar hotel iz Dubrovnika.

Prijavite se za vježbanje u gradovima ovdje.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist