Natrag
17.2.2019 04:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ako mi vjerujete, gradonačelniče…

4.3.2013 @ 12:31 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

"Zamjenik gradonačelnika", kako ga je nazvao gradonačelnik Vlahušić, odnosno pročelnik za promet Dinko Mirić imao je glavnu riječ na kolegiju komunalaca, a teme su, uglavnom, bili radovi na brojnim gradskim gradilištima.

Zapravo Mirić je uvjeravao gradonačelnika kako će se pojedini radovi završiti u zacrtanom roku. 

– Da ne bi bilo previše bajkovito, pozivam predstavnike medija da ih sve obiđu – poručio je novinarima Mirić.
Sve u svemu, radovi idu svojim tijekom, kako na Ilijinoj glavici tako i na ostalim gradilištima. Jedino se, ali opravdano, kasni, i to poprilično, s radovima u Gružu.
Govoreći o tijeku radova na glavnom gradilištu, onom na Ilijinoj glavici Mirić je istaknuo kako će se na 7 do 10 dana u potpunosti zatvoriti promet, no još se ne zna kad.

Batala, zbog koje se stvara gužva u Lapadu, bit će otvorena za promet za 10 do 15 dana, a do 16. ožujka postavit će se i svih 14 postaja križnog puta na Srđ, budući da je križni put predviđen dan kasnije, dakle 17. ožujka.
– Ako mi vjerujete, gradonačelniče svi reljefi bit će postavljeni 16. ožujka – govorio je Mirić.

Inače, tijekom ožujka predviđeni su intenzivni radovi na svim gradilištima, dok će se tijekom travnja vršiti hortikulturno i ino uređenje, sve s ciljem završetka velikih poslova. I jedna obavijest stanovnicima Lapada – Lapadska obala neće se presvlačiti asfaltom samo radi presvlačenja, istaknuo je Vlahušić, već se za njeno uređenje čeka početak radova na izgradnji marine ispred Hotela Lapad.  

 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana