Aktualno

Ako mi vjerujete, gradonačelniče…

Ako mi vjerujete, gradonačelniče...

"Zamjenik gradonačelnika", kako ga je nazvao gradonačelnik Vlahušić, odnosno pročelnik za promet Dinko Mirić imao je glavnu riječ na kolegiju komunalaca, a teme su, uglavnom, bili radovi na brojnim gradskim gradilištima.

Zapravo Mirić je uvjeravao gradonačelnika kako će se pojedini radovi završiti u zacrtanom roku. 

– Da ne bi bilo previše bajkovito, pozivam predstavnike medija da ih sve obiđu – poručio je novinarima Mirić.
Sve u svemu, radovi idu svojim tijekom, kako na Ilijinoj glavici tako i na ostalim gradilištima. Jedino se, ali opravdano, kasni, i to poprilično, s radovima u Gružu.
Govoreći o tijeku radova na glavnom gradilištu, onom na Ilijinoj glavici Mirić je istaknuo kako će se na 7 do 10 dana u potpunosti zatvoriti promet, no još se ne zna kad.

Batala, zbog koje se stvara gužva u Lapadu, bit će otvorena za promet za 10 do 15 dana, a do 16. ožujka postavit će se i svih 14 postaja križnog puta na Srđ, budući da je križni put predviđen dan kasnije, dakle 17. ožujka.
– Ako mi vjerujete, gradonačelniče svi reljefi bit će postavljeni 16. ožujka – govorio je Mirić.

Inače, tijekom ožujka predviđeni su intenzivni radovi na svim gradilištima, dok će se tijekom travnja vršiti hortikulturno i ino uređenje, sve s ciljem završetka velikih poslova. I jedna obavijest stanovnicima Lapada – Lapadska obala neće se presvlačiti asfaltom samo radi presvlačenja, istaknuo je Vlahušić, već se za njeno uređenje čeka početak radova na izgradnji marine ispred Hotela Lapad.  

 

Pročitajte još

DODIJELJENO DESET ‘A’ DRŽAVNIH STIPENDIJA Saznajte tko su najbolji studenti Sveučilišta u Dubrovniku

Marko Džamarija

SANITAT POZIVA Javite se ako želite banak na gruškoj placi

Dulist

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Barbara Đurasović