Natrag
20.3.2019 02:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

AKCIJA TROMBUNJERA Obnovimo zajedno sliku Bogorodice iz Crkve svetog Vlaha!

14.4.2015 @ 22:53 Dulist Grad

Podijelite:

Izvršni odbor Dubrovačkih trombunjera pokrenuo je akciju prikupljanja financijskih sredstava za obnovu crkve sv. Vlaha u sklopu restauracije povodom 300 godina od njene izgradnje. Na inicijativu predsjednika Društva odlučeno je da će svi članovi sukladno svojim mogućnostima dati svoj doprinos u obnovi crkve Sv. Vlaha.

– Kao baštinici i sudionici feste Sv. Vlaha osjećamo obvezu dati svoj obol u očuvanju crkve našega parca i svih vrijednih eksponata. Sigurni smo da to mišljenje dijele i brojni građani prijatelji Društva i feste. Stoga nam je želja pomoći u prikupljanju sredstava tako da ovu akciju proširimo na ljude dobre volje i sve prijatelje koje dijele naše mišljenje – kaže predsjednik društva Tomislav Macan.

U tu svrhu Društvo poziva sve prijatelje i ljude dobre volje da sukladno svojim mogućnostima daju svoj mali doprinos uplatom financijskih sredstava na račun Društva i to

kod OTP banke: 112407000 1100021565, uz opis plaćanja „za obnovu crkve sv. Vlaha“.

Predmet obnove je slika Bogorodice koja se nalazi iznad oltara Sv. Sebastijana, a ukoliko se skupi više novaca od potrebnih moguće je obnoviti i više.

– Akcija traje pd 15. travnja do 15.lipnja 2015. i o tijeku prikupljanja sredstava javnost će biti izvješćena putem medija, te web i facebook stranica Društva. Pratite nas i pomozite nam u obnovi crkve našega Parca i unaprijed hvala svima koji će se odazvati ovoj akciji – kažu iz društva.

bogorodica-02

 

Komentari





O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana