Grad

AKCIJA TROMBUNJERA Obnovimo zajedno sliku Bogorodice iz Crkve svetog Vlaha!

AKCIJA TROMBUNJERA Obnovimo zajedno sliku Bogorodice iz Crkve svetog Vlaha!

Izvršni odbor Dubrovačkih trombunjera pokrenuo je akciju prikupljanja financijskih sredstava za obnovu crkve sv. Vlaha u sklopu restauracije povodom 300 godina od njene izgradnje. Na inicijativu predsjednika Društva odlučeno je da će svi članovi sukladno svojim mogućnostima dati svoj doprinos u obnovi crkve Sv. Vlaha.

– Kao baštinici i sudionici feste Sv. Vlaha osjećamo obvezu dati svoj obol u očuvanju crkve našega parca i svih vrijednih eksponata. Sigurni smo da to mišljenje dijele i brojni građani prijatelji Društva i feste. Stoga nam je želja pomoći u prikupljanju sredstava tako da ovu akciju proširimo na ljude dobre volje i sve prijatelje koje dijele naše mišljenje – kaže predsjednik društva Tomislav Macan.

U tu svrhu Društvo poziva sve prijatelje i ljude dobre volje da sukladno svojim mogućnostima daju svoj mali doprinos uplatom financijskih sredstava na račun Društva i to

kod OTP banke: 112407000 1100021565, uz opis plaćanja „za obnovu crkve sv. Vlaha“.

Predmet obnove je slika Bogorodice koja se nalazi iznad oltara Sv. Sebastijana, a ukoliko se skupi više novaca od potrebnih moguće je obnoviti i više.

– Akcija traje pd 15. travnja do 15.lipnja 2015. i o tijeku prikupljanja sredstava javnost će biti izvješćena putem medija, te web i facebook stranica Društva. Pratite nas i pomozite nam u obnovi crkve našega Parca i unaprijed hvala svima koji će se odazvati ovoj akciji – kažu iz društva.

bogorodica-02

 

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist