Natrag
24.4.2018 12:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

AKCIJA POLICIJE Budite pametni u prometu ovog vikenda!

18.11.2016 @ 16:35 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Tijekom noći sa subote na nedjelju, 19. na 20. studenog, policijski službenici prometne policije će na području cijele PU dubrovačko-neretvanske provoditi pojačane preventivno-represivne aktivnosti radi sprječavanja vožnje pod utjecajem alkohola.

-Alkohol je jedan od bitnih čimbenika koji doprinosi stradavanju sudionika u prometu te je vrlo često ‘generator’ brzine. Vozači koji upravljaju motornim vozilom uz prisutnost alkohola u organizmu svojim ponašanjem krše prometne propise i ugrožavaju svoju sigurnost i sigurnost drugih sudionika u prometu, stoga je cilj ove akcije sankcioniranje i isključivanje iz prometa takvih vozača radi sprječavanja prometnih nesreća i njihovih posljedica – ističu iz PUDN.

Za vrijeme trajanja akcije policija će nadzirati i prekršajno sankcionirati i druge prekršaje (prekoračenje dopuštene brzine kretanja, vožnje bez položenog vozačkog ispita, nekorištenje sigurnosnog pojasa za vrijeme vožnje i sl.), a posebice one prekršaje koji su najčešći uzroci prometnih nesreća.

-Pozivamo sve sudionike u prometu da poštuju prometne propise i svojim pozitivnim ponašanjem povoljno utječu na stanje sigurnosti – kažu iz PUDN.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana