Natrag
19.2.2019 02:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Akcija “Motocikli i mopedi u prometu”

12.4.2012 @ 10:22 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Dolaskom ljepšeg vremena i povoljnih uvjeta za vožnju motocikala i mopeda aktualizira se problem sigurnosti te skupine sudionika u prometu koja je jedna od najugroženijih.

U cilju smanjenja broja i posljedica prometnih nesreća u kojima sudjeluju vozači motocikala i mopeda te propagiranja poželjnog ponašanja u prometu, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska tijekom mjeseca travnja organizira promidžbeno preventivne aktivnosti prema slijedećem rasporedu:
 
– Dubrovnik – parking prostor kod skretanja za hotel Minčetu – 14.travnja s početkom u 9 sati
– Čilipi – Dom kulture – 22. travnja s početkom u 15 sati
Metković – ispred hotela Narona – 14.travnja s početkom u 9 sati
– Ploče – Obala dr.F.Tuđmana – 21. travnja s početkom u 13 sati
– Orebić – trajektno pristanište – 14. travnja s početkom u 10 sati
– Korčula – predio „Podrum“ u Smokvici – 15.travnja s početkom u 10 sati
 
Uz službenike prometne policije nadležnih policijskih postaja u akciju su uključeni i predstavnici Hitne medicinske pomoći, auto škola, moto klubova i stanica za tehnički pregled koji će promovirati primjereno ponašanje u prometu, davati savjete o propisanoj vožnji, prenositi vlastita iskustva o sigurnoj vožnji, što učiniti u slučaju prometne nesreće  i dr. Također će se prezentirati oprema i vozila kojom se koristi prometna policija u svakodnevnom radu. 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana