Natrag
25.4.2018 22:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

Akcija “Dubrovnik Grad bez plastičnih vrećica”

4.6.2012 @ 16:45 Baldo Marunčić Zanimljivosti
1;1

Podijelite:

Zeleni Forum Rijeke dubrovačke, Eko Omblići, Zeleno Sunce i DEŠA – Dubrovnik će humanitarno – ekološkom akcijom obilježiti Svjetski dan zaštite okoliša, sutra 5. lipnja pod motom „Dubrovnik Grad bez plastičnih vrećica – Hrvatska bez plastičnih vrećica – cijela Planeta bez plastičnih vrećica!“

Manifestacija će se održati ispred Palače Sponza od 10 sati i 30 minuta do 13 sati te će se prezentirati i po promotivnim cijenama prodavati platnene reciklirane vrećice, papirnate vrećice i vreće za smeće izrađene od bio razgradive plastike.

Djeca iz dječjih vrtića, mladi ekolozi Eko-Omblići, djeca 2. a razreda OŠ Marin Getaldić će na papirnatim vrećicama crtati i pisati eko poruke za čistiji i zeleniji okoliš. Cjelokupan prihod od prodanih stvari namijenjen je Društvu distrofičara, invalida cerebralne paralize i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida DNŽ. Biti će izabrana i tri najbolja uratka koji su pristigli na natječaj Zelenog Foruma Rijeke dubrovačke „Volim i čuvam svoj okoliš“.
 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana