Aktualno

AIR FRANCE Prvi let francuske aviokompanije na relaciji Dubrovnik-Pariz nakon Domovinskog rata

AIR FRANCE Prvi let francuske aviokompanije na relaciji Dubrovnik-Pariz nakon Domovinskog rata

Air France jučer je otvorio izravnu zrakoplovnu liniju Pariz-Dubrovnik-Pariz, koju će održavati do 1. rujna. Air Franceovi zrakoplovi će u tom razdoblju između Pariza i Dubrovnika letjeti dva puta tjedno, zrakoplovima tipa Airbus A319.

Uspostavom sezonskih letova Air Francea, i za domaće turiste i putnike se otvara mogućnost putovanja zrakoplovima Air Francea prema Parizu, a zatim i prema drugim svjetskim odredištima.

Air France – KLM je svjetski lider u internacionalnom transportu s polascima iz Europe. U suradnji sa svojim partnerima, Transavia i HOP! u 2016.g. svojim su putnicima ponudili 320 destinacija u 114 zemalja svijeta. S flotom od 534 zrakoplova i 93,4 milijuna putnika prevezenih u 2016.g. Air France-KLM iz zračne luke Schiphol u Amsterdamu i Charles de Gaulle u Parizu broje 2200 letova dnevno.

Flying Blue frequent flyer program vjernosti je lider u Europi s 27 milijuna korisnika. Sa svojim partnerima Delta Airlines i Alitalia, Air France – KLM čini najveću mrežu letova za Sjevernu Ameriku s čak 270 letova dnevno.

Air France – KLM je također član Skyteam grupacije koju čini 20 aviokompanija nudeći pristup globalnoj mrežo letova s više od 16270 letova dnevno na 1057 destinacija u 179 zemalja.

 

Pročitajte još

Studentska ‘PEP konferencija’ ovog četvrtka i petka na Kampusu

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist