Grad

AFERA REVELIN Vlahušić: Ne osjećam se krivim, a HDZ-u čestitam na brzini i efikasnosti

Nakon što je USKOK u srijedu ujutro na svojim stranicama objavio kako je protiv dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića i poduzetnika Lukše Frankovića podigao optužnicu, Vlahušić je na konferenciji za novinare u Dubrovniku poručio kako se ne osjeća krivim, a čestitao je i HDZ-u na brzini i efikasnosti.

Na konferenciji za novinare Vlahušić je poručio USKOK-u da odradi svoj posao, te naglasio kako za Grad Dubrovnik u slučaju Revelin nije nastala nikakva šteta.
-Neka USKOK radi svoj posao, nemam komentar na tu temu. O pozadini sam govorio jučer na sjednici Gradskog vijeća. Indikativno je to kako je klub vijećnika HDZa najavio da će institucije napraviti hapšenja, izvanredne izbore.Čestitam HDZ-u na efikasnosti – rekao je Vlahušić te na novinarski upit odbacio smunje USKOK-a o počinjenoj šteti za gradski proračun.
– Grad nije oštećen za niti jedne lipe, jer Revelin prije pet godina nije niti postojao. Ne može biti oštećeno nešto što prije nije postojalo. Revelin je izrastao u najbolji klub u zemlji. To je projekt koji je donio korist gradu, prije toga je postojala nula. Svi ugovori koji u donešeni su provjereni od stručnih službi Grada Dubrovnika, parafirani i potpisani od odgovornih ljudi. Po nama, sve je čisto jedan kroz jedan – rekao je Vlahušić.
Na novinarski upit odgovorio je i kako se nije čuo s drugooptuženim Lukšom Frankovićem.
– Nismo se čuli, mi smo s njime ugovor završili za novih pet godina. Za Revelin je 15. 12. potpisan novi ugovor, za Grad Dubrovnik vrlo povoljan, nešto više od četiri milijuna kuna na godišnjoj razini. Grad ima i zabavu i zaradu, a prije toga nije imao ništa – rekao je Vlahušić te dodao kako se ne osjeća krivim.

Pročitajte još

UKLJUČITE SE! Grad uputio u javno savjetovanje prijedlog Mreže osnovnih škola

Dulist

LIJEPA VIJEST Nakon više od dva mjeseca Linđovci kreću s probama

Dulist

DUBROVNIK ZATRAŽIO POMOĆ OD EU Sufinanciranje 3,3 milijuna kuna troškova nastalih uslijed pandemije koronavirusa

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija