DuList INDuList PROMO

ADVENTSKA PONUDA Božićno ozračje u Vrtlarovoj kućici na Pilama

ADVENTSKA PONUDA Božićno ozračje u Vrtlarovoj kućici na Pilama

Blagdani su stigli i u adventsku kućicu tvrtke Vrtlar na Pilama. Potpuno spremna i u blagdanskom duhu, ponuda kućice je raznolika – za svačiji ukus i džep.

Uz svježe rezano cvijeće nudi vrlo ukusno složene aranžmane kako svakodnevne, tako i blagdanske.

ADVENTSKA PONUDA Božićno ozračje u Vrtlarovoj kućici na Pilama

Uoči blagdana vrtlarova kućica je i produžila radno vrijeme pa se tako već od 8 sati može kupiti prigodni cvijet ili pak uvečer do 19 sati prije određenog susreta s dragim osobama. Adventski vijenci i božićni anranžmani u ponudi su u različitim bojama i veličinama, ručno su izrađeni uz pomno odabrane materijale i božićne dekoracije. Svaki detalj ima svoje mjesto i smisao tako da svaki od ovih unikatnih ukrasa govori svoju priču.

    Uoči blagdana vrtlarova kućica je i produžila radno vrijeme pa se tako već od 8 sati može kupiti   prigodni cvijet ili pak uvečer do 19 sati prije određenog susreta s dragim osobama

Kakva bi to ponuda bila bez božićnih zvijezda? U vrtlarovoj kućici ih ima različitih veličina, a bitno je i napomenuti kako su sve iz domaće proizvodnje. Osim na kućici na Pilama božićni asortiman se može kupiti i na drugim Vrtlarovim lokacijama; u cvjećari na Boninovu koja se nalazi na adresi Điva Natali 7 te u rasadniku Zaton. Za dodatne informacije o ponudi s povjerenjem se obratite stručnom i kreativnom osoblju Vrtlara na broj telefona 020 421 235.

Svakako ne propustite pronaći u tiskanom izdanju DuLista KUPON VRTLARa s kojim možete ostvariti čak 15 posto popusta na svaku kupljenu božićnu zvijezdu!

VRTLAR SAVJETUJE: Održavanje božićne zvijezde

ADVENTSKA PONUDA Božićno ozračje u Vrtlarovoj kućici na Pilama

Božićna zvijezda voli toplinu i svjetlost, ali ne i previše. Držanje ovog blagdanskog bilja uz radijator ili neki drugi izvor toplog zraka jednako je štetno za zvijezde kao da ju stavite na balkon. Idealna temperatura za božićnu zvijezdu je između 15 i 20 Celzijevih stupnjeva. Božićnu zvijezdu potrebno je zalijevati odozdo preko podloška. Preporučuje se svaka tri dana podložak napuniti vodom te nakon pola sata izliti višak koji zvijezda nije upila.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist