Zanimljivosti

ADRISOVA LUKSUZNA ZONA U ROVINJU Novi hotel s potpisom 3LHD studija

Adris grupa ove je nedjelje u Rovinju otvorila Grand Park Hotel Rovinj kategorizacije 5 zvjezdica, kojim je dovršeno uređenje zone Monte Mulini, jedne od najluksuznijih turističkih zona na Jadranu. Hotel nosi potpis arhitektonskog studija 3LHD u kojemu je jedan od partnera i Dubrovčanin Marko Dabrović.

Kako navode iz Adris grupe, zona, u neposrednoj blizini starogradske jezgre Rovinja, obuhvaća hotele Monte Mulini (2009.), boutique hotel prilagođen najvišim standardima luxury leisure gostiju i Lone, prvi hrvatski design hotel, otvoren 2011. godine te nedavno preuređen hotel Eden. U neposrednoj blizini nalaze se i šetnica te plaža Mulini Beach, preuređene 2014. 3LHD studio potpisuje i arhitekturu hotela Lone, Adriatic te Mulini Beach plaže.
U uređenje zone Adris je ukupno uložio 1,5 milijardi kuna.

-Vjerovali smo u ovaj projekt, u snagu naše tvrtke, u znanje i odvažnost naših zaposlenika, ali i u potencijale i komparativne prednosti naše zemlje. Nisu nas obeshrabrile ni nepovoljne socio-ekonomske prilike, ni antipoduzetnički mentalitet, ni birokratsko-administrativna zanovijetanja. U svojim poslovima ne pristajemo na osrednjost. Slijedimo načela poslovne izvrsnosti i u tome ćemo ustrajati – izjavio je predsjednik Uprave Adris grupe, Ante Vlahović povodom otvaranja hotela.

Kako navode iz Adris grupe, na ovom projektu angažirani su ponajbolji domaći i svjetski arhitekti i dizajneri. Unutrašnje uređenje potpisuje milanski studio Piera Lissonija – Lissoni Architecture.

Na šest etaža raspoređene su 193 sobe i 16 suiteva, ukupnog kapaciteta 500 gostiju. Uz pogled na more i grad, sve će sobe imati prostrane terase sa zelenim vrtovima, a njih 53 imat će i manje hidromasažne bazene tzv. plunge pool. Sobe su površine 40, a apartmani i do 175 četvornih metara. Bazeni, ulazni lobi i recepcija, restorani i kongresne dvorane su na najvišoj etaži, a sobe na nižim razinama. Uz arhitekte i projektante, svi angažirani izvođači radova su iz Hrvatske. Više pročitajte ovdje.

Foto: www.adris.hr

Pročitajte još

CRTICE IZ MALE BRAĆE Fra Nediljko i mirno jutro uz njegove golubove

Dulist

IZLAZI NA IZBORE Ava Karabatić pokušat će ‘osvojiti’ X. izbornu jedinicu

Dulist

MOTIV IZ KORČULE Nova poštanska marka povodom 1600. obljetnice smrti svetog Jeronima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija