Natrag
26.4.2019 15:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

ADRISOVA LUKSUZNA ZONA U ROVINJU Novi hotel s potpisom 3LHD studija

31.3.2019 @ 16:24 Dulist Zanimljivosti
11;11

Podijelite:

Adris grupa ove je nedjelje u Rovinju otvorila Grand Park Hotel Rovinj kategorizacije 5 zvjezdica, kojim je dovršeno uređenje zone Monte Mulini, jedne od najluksuznijih turističkih zona na Jadranu. Hotel nosi potpis arhitektonskog studija 3LHD u kojemu je jedan od partnera i Dubrovčanin Marko Dabrović.

Kako navode iz Adris grupe, zona, u neposrednoj blizini starogradske jezgre Rovinja, obuhvaća hotele Monte Mulini (2009.), boutique hotel prilagođen najvišim standardima luxury leisure gostiju i Lone, prvi hrvatski design hotel, otvoren 2011. godine te nedavno preuređen hotel Eden. U neposrednoj blizini nalaze se i šetnica te plaža Mulini Beach, preuređene 2014. 3LHD studio potpisuje i arhitekturu hotela Lone, Adriatic te Mulini Beach plaže.
U uređenje zone Adris je ukupno uložio 1,5 milijardi kuna.

-Vjerovali smo u ovaj projekt, u snagu naše tvrtke, u znanje i odvažnost naših zaposlenika, ali i u potencijale i komparativne prednosti naše zemlje. Nisu nas obeshrabrile ni nepovoljne socio-ekonomske prilike, ni antipoduzetnički mentalitet, ni birokratsko-administrativna zanovijetanja. U svojim poslovima ne pristajemo na osrednjost. Slijedimo načela poslovne izvrsnosti i u tome ćemo ustrajati – izjavio je predsjednik Uprave Adris grupe, Ante Vlahović povodom otvaranja hotela.

Kako navode iz Adris grupe, na ovom projektu angažirani su ponajbolji domaći i svjetski arhitekti i dizajneri. Unutrašnje uređenje potpisuje milanski studio Piera Lissonija – Lissoni Architecture.

Na šest etaža raspoređene su 193 sobe i 16 suiteva, ukupnog kapaciteta 500 gostiju. Uz pogled na more i grad, sve će sobe imati prostrane terase sa zelenim vrtovima, a njih 53 imat će i manje hidromasažne bazene tzv. plunge pool. Sobe su površine 40, a apartmani i do 175 četvornih metara. Bazeni, ulazni lobi i recepcija, restorani i kongresne dvorane su na najvišoj etaži, a sobe na nižim razinama. Uz arhitekte i projektante, svi angažirani izvođači radova su iz Hrvatske. Više pročitajte ovdje.

Foto: www.adris.hr

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana