Natrag
24.9.2018 13:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

Adriana Kremenjaš-Daničić dala ostavku u Povjerenstvu za proslavu Orlandove godine

6.7.2018 @ 11:14 Dulist Aktualno

Podijelite:

Predsjednica Europskog doma Dubrovnik Adriana Kremenjaš-Daničić poslala je obavijest medijima o ostavci na mjesto članice u Povjerenstvu za proslavu Orlandove godine.

– Javljam da sam zbog neslaganja s načinom i dinamikom dosadašnjeg djelovanja Povjerenstva za proslavu Orlandove godine, što ga je Gradsko vijeće Grada Dubrovnika imenovalo 9. ožujka, dala ostavku na članstvo u tome Povjerenstvu. Zbog navedenog, ljubazno molim da u Vašim budućim objavama moje ime ne dovodite u vezu s Povjerenstvom za proslavu Orlandove godine – istaknula je u svojoj obavijesti.

Podsjetimo, Grad Dubrovnik je prošli mjesec uputio javni poziv ustanovama, udrugama i umjetničkim organizacijama te fizičkim osobama koje djeluju u djelokrugu kulture, športa i drugih društvenih djelatnosti, da dostave svoje prijedloge obilježavanja ove velike obljetnice. Povodom povodom 600. obljetnice postavljanja Orlandovog stupa Gradsko vijeće Grada Dubrovnika dana 9. ožujka proglasilo je 2019. godinu ‘Orlandovom godinom’ u gradu Dubrovniku te je imenovalo deseteročlano Povjerenstvo za proslavu obljetnice koje će razmatrati pristigle prijave.

Predloženi programi trebaju se tako odnositi na razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2019. godine. Pravo na prijavu programa imaju predlagatelji koji na dan isteka roka za prijavu nemaju duga prema Gradu Dubrovniku i Republici Hrvatskoj

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana