Zanimljivosti

ACMT: Prijavi se na natječaj za stipendiju!

ACMT: Prijavi se na natječaj za stipendiju!

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) i 24 sata dodjeljuju pet stipendija za studiranje na Američkom koledžu.

Prva stipendija iznosi 11.200,00 €, a ostale četiri pojedinačno iznose po 5.600,00 €. Na natječaj se mogu prijaviti učenici četvrtih razreda srednjih škola, kao i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje.

Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac koji se nalazi na linku: RIT/ACMT & 24 sata prijava. Prijave se zaprimaju do 2. lipnja. Stipendije su iskoristive za upis na Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju, u akademsku godinu 2012/2013, za preddiplomske studije: Menadžment u turizmu hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb), Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb). Iznos ostvarene stipendije dijeli se na sve četiri godine studiranja.

Stručni studij Informacijske tehnologije

Četverogodišnji stručni studij Informacijske tehnologije, koji se izvodi na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju, u Dubrovniku i u Zagrebu, nudi specijalizaciju u najperspektivnijoj branši današnjice. Program je kombinacija informatičkih i upravljačkih znanja. Predavanja se održavanju na engleskom jeziku, u predavaonicama opremljenim najsuvremenijom informatičkom opremom, uključujući i najinovativnije Apple iMac kompjutore.

Potpuna orijentacija na praksu
Studije je usredotočen na operativno i praktično osposobljavanje studenata. Praksa se stječe za vrijeme predavanja i tijekom 1.200 sati obvezne stručne prakse.

Dvije diplome
Po završetku studija studentima se dodjeljuju dvije diplome, američka odobrena od New York Middle States Association of Colleges and Schools i hrvatska diploma, usklađena s bolonjskim procesom.

Standardi usklađeni s uglednim američkim sveučilištem
Nastavni program i standardi studija u potpunosti su usklađeni s visokim standardima matične institucije RIT/ACMT-a, Rochester Institute of Technology, jednog od najuglednijih sveučilišta u Sjedinjenim Američkim Državama. 

Međunarodne akreditacije
Program je u potpunosti akreditiran u Sjedinjenim Američkim Državama od organizacija The Middle New York Middle States Association of Colleges and Schools te od The Middle States Commission on Higher Education. Osim toga, dodijeljena mu je i akreditacija od ugledne organizacije za akreditiranje informatičkih i tehnoloških obrazovnih ustanova ABET, The Accreditation Board for Engineering and Technology.

Studenti spremni za uspjeh u karijeri
Potražnja za IT stručnjacima u stalnom je porastu, u Hrvatskoj, i u cijeloj Europi. Trenutačna potreba za IT stručnjacima premašuje broj dostupnih profesionalaca, što znači da IT diplomante očekuju odlične poslovne prilike u Hrvatskoj, ali i puno šire. Raspon područja zaposlenja poprilično je širok od administriranja weba (web master), razvoja sadržaja, administriranja sistema i mreža, upravljanja tehničkom podrškom, do tehničke podrške marketingu, financijama i prodaji.

Želiš li postati informatički stručnjak koji informacijske tehnologije prilagođava krajnjem korisniku i osigurava podršku za ostvarivanje poslovnih ciljeva tvrtke, prijavi se na natječaj za stipendiju RIT/ACMT & 24 sata prijava i naznači da se prijavljuješ za smjer Informacijske tehnologije.
Za više informacija obratite se Odjelu za upise na telefon: +385 (0)1 643 9100 / (0)20 433 000 ili na email prijave@acmt.hr.

Sponzorirani članak

Pročitajte još

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist