Natrag
21.2.2019 21:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

ACI ostaje bez Dubrovčana

12.3.2013 @ 18:13 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Dubrovčanin Anto Violić, bivši predsjednik Uprave ACI-a, koji je s te funkcije smijenjen još krajem 2012. godine, napušta ovu tvrtku.

Naime, prema priopćenju ACI-a, Violić je podnio zahtjev za sporazumni prestanak Ugovora o radu, i to s 1. travnjem. Njega će kao člana Uprave, gdje je Violić ostao nakon smjene s čelne pozicije, zamijeniti Dražen Nikolić, koji je 1. ožujka već imenovan na novu dužnost.

Inače, Violić je na čelu ACI-a bio čak sedam godina. Spomenimo kako je ovu tvrtku nedavno napustio i županijski vijećnik HSLS-a Miho Baće, o čemu je duList pisao još prošlog tjedna. Baće je, naime, dao otkaz na mjesto direktora pravnih poslova, i to iz privatnih razloga.

Još je jedan Dubrovčanin, ovog puta zbog smjene, napustio ACI. Riječ je o tajniku Tajništva županije Blažu Pezu, koji je s mjesta člana Nazdornog odbora smijenjen još u svibnju prošle godine. No, tada je u NO ušla Dubrovkinja Doris Peručić.  

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana