Natrag
16.7.2018 18:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

ACI marina ‘Veljko Barbieri druga najbolja marina na Jadranu

22.9.2017 @ 15:54 Dulist Aktualno

Podijelite:

ACI marina ‘Veljko Barbieri’ u Slanom druga je najbolja marina na hrvatskom Jadranu prema ocjeni nautičara.

Riječ je o akciji Nautičke patrole Jutarnjeg lista čija je posada krstarila cijelim Jadranom, posjetila 32 marine i provela anketu među 1131 nautičarem.

Prema rezultatima provedene ankete izuzetan rezultat polučila je nova, skoro pa najmlađa ACI marina na Jadranu, ACI marina ‘Veljko Barbieri’ u Slanom koja je u oštroj konkurenciji između 32 marine osvojila fantastično drugo mjesto te time potvrdila svoju poziciju među zahtjevnom nautičkom publikom.

Zbog ugodne atmosfere, spokojnog ambijenta uvale i mjesta te okolice koja nudi skrivene uvale sa prekrasnim plažama, mnogi nautičari odabrali su je nakon prvog posjeta kao mjesto cjelogodišnjeg boravka te je marina „Veljko Barbieri“ samo u godinu dana skoro popunila sve svoje kapacitete.

Direktorica ACI marine Veljko Barbieri u Slanom, Danijela Crljen, ugodno iznenađena osvojenim drugim mjestom izjavila je:
-Jako smo sretni što su nautičari prepoznali naš trud. Nagrada za drugu najbolju marinu u Hrvatskoj čini nas ponosnima. Naš moto „Osmijeh otvara sva vrata“ je nešto na čemu inzistiram od početka, kako prema gostima tako i jedni prema drugima u marini. Ljubaznost i individualizirani pristup ključ su uspjeha u turizmu – rekla je Crljen.

ACI marina Cres odabrana je od strane većine anketiranih nautičara za posebno priznanje u kategoriji „Moja najdraža marina“, a posebno priznanje Nautička patrola Jutarnjeg lista dodijelila je ACI-ju kao jedinstvenom lancu marina za izuzetan doprinos razvoju nautičkog turizma.
Svečano proglašenje najbolji marina na Jadranu u sezoni 2017. godine održano je uz nazočnost ministra turizma Garija Cappellija te direktora Hrvatske turističke zajednice Kristijana Staničića.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana