DuList IN

A GDJE JE SLY? Zgodne kćerke otkrile je li im se pridružio na odmoru u Hrvatskoj

A GDJE JE SLY? Zgodne kćerke otkrile je li im se pridružio na odmoru u Hrvatskoj

Iako su mnogi mediji u Hrvatskoj pisali da će holivudska zvijezda Sylvester Stallone kod nas proslaviti svoj 73. rođendan, pokazalo se da je ta informacija netočna, piše Slobodna Dalmacija.

Istina je tek da je prije nekoliko dana iz Venecije u Split doputovala njegova obitelj – supruga Jennifer Flavin i njihove kćeri Sistine Rose (21), Sophia Rose (22) i Scarlet Rose (17), s prijateljima.

Unajmili su luksuzni 50-metarski jedrenjak “Meira”, za čiji je tjedni najam tijekom turističke sezone potrebno izdvojiti čak 133.000 eura, da bi krenuli u plovidbu prema srednjodalmatinskom otočju.

Na tom putu bili su nezaobilazni otoci Brač i Hvar, čudesna plaža Zlatni rat, ali i riblji restoran “Gariful”, u kojem u pravilu odsjeda svjetski jet set.

A o tome kako su ugostili obitelj poznatog američkog glumca, koji se proslavio ulogama u filmskim serijalima o Rockyju i Rambu, njihova blogerica I. V. napisala je slijedeće:

“… Stalloneova supruga i tri kćeri, kao gošće ‘Garifula’, pokazale su nam da su jednako zanimljive kao i glava obitelji. Dame su u naš restoran stigle u 21 sat, da bi uživale u gastronomskim specijalitetima kuće, pijanom jastogu i svježe ulovljenoj ribi, dok su pile jedno od vina s naše izuzetne vinske karte.

Potvrđeno nam je i to da Sylvester Stallone, nažalost, nije mogao doći u Hrvatsku zbog svojih poslovnih obveza, što je ustvari ekskluziva.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Thank you @sistinestallone and @sophiastallone for sharing a photo! We are honored to have you and your family as our guests here at Gariful! We can’t share much, but belive us when we say this one’s for the books! Once again, happy birthday to Mr.Stallone from the Gariful Team, wishing you a day full of happiness and a year full of joy! #restaurantgariful #stallone _________________________________ #gariful #bestrestaurant #luxurylifestyle #exclusive #hvar #croatia #bestexperience #restaurants #food #photography #photooftheday #instadaily #lobster #fish #luxury #cocktails #champagne #vine #europe #turism #yachtweekcroatia #cocktailoftheday #bartender #summer #instaflair #foodinspo #hvartown #croatiafulloflife

Objavu dijeli Restaurant Gariful (@restaurantgarifulhvar)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

gang’s all here

Objavu dijeli SCAR STALLONE (@scarletstallone)

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist