DuList IN

69. IGRE Koncert Četiri Tenora nakon spektakularnog Otvaranja

69. IGRE Koncert Četiri Tenora nakon spektakularnog Otvaranja

Najpopularniji dalmatinski tenori, Vladimir Garić, Marko Pecotić Peco, Marko Škugor i Đani Stipaničev održali su koncert nakon spektakularnog Otvaranja 69. Dubrovačkih ljetnih igara, te do kasnih sati zabavili sve okupljene.

Ovi izuzetni hrvatski vokali prava su poslastica za sve ljubitelje dobre glazbe, te su Dubrovačku noć učinili još posebnijom.

Oni su svoj prvi nastup imali u travnju 2016. kao gosti na koncertu klapama u Lisinskom. Oduševili su publiku koja ih je ispratila stajaćim ovacijama te je interes za Četiri tenora naprosto buknuo, postali su prava atrakcija profinjenog glazbenog izričaja kojeg je publika itekako željna. Publiku oduševljavaju arijama, kanconama i evergreenima kao što su ‘O Sole Mio’, ‘Nessun Dorma’, ‘Grande Amore’, ‘Funiculi Funicula’, ‘Canzone per te’ te domaćih standarda poput Cocine ‘Vilo moja’, Oliverove ‘Cesarice’, Robićevih ‘Golubova’, ‘Zvona moga grada’ Vice Vukova i mnogim drugim.

Mnoge od tih hitova moglo se čuti večeras i na Stradunu. Uz lagani povjetarac i savršene vokale mnogi su Dubrovčani baš ovdje završili svoju noć. Dašak atmosfere pogledajte u našoj fotogaleriji i video isječcima.

 

 

 

 

Pročitajte još

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgleda konavoski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist