Natrag
22.4.2019 12:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

5 stranih državljana zatečeno u nezakonitom prelasku granice

25.3.2014 @ 14:29 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Tijekom protekla dva dana policijski službenici Policijske postaje Gruda i Postaje pomorske policije Dubrovnik spriječili su 5 stranih državljana koji su u tri navrata pokušali nezakonito prijeći državnu granicu.
Radi se o 33-godišnjem državljaninu Albanije koji je u nedjelju 23. ožujka u večernjim satima, kao suvozač u osobnom automobilu albanskih nacionalnih oznaka, pristupio ulaznoj graničnoj kontroli na međunarodnom graničnom prijelazu Karasovići koristeći se pri tom krivotvorenom albanskom putnom ispravom.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave osumnjičeni je sinoć, uz kaznenu prijavu, doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.
Nadalje, jučer, 24. ožujka u jutarnjim satima na državnoj cesti D-8 u mjestu Gruda u Konavlima zatečen je 32-godišnji državljanin Kosova, a nakon što je prethodno nezakonito prešao državnu granicu između Crne Gore i Republike Hrvatske i to pješice preko brda Debeli Brijeg.

Istog dana, u popodnevnim satima na autobusnom kolodvoru u Dubrovniku zatečena su tri državljanina Kosova za koje je utvrđeno da su prethodne noći nezakonito ušli u Republiku Hrvatsku iz pravca Crne Gore također pješice preko brda Debeli Brijeg.
Rješenjem policijskih postaja četvorici državljana Kosova određena je jednogodišnja zabrana ulaska u RH, te je najavljena njihova readmisija Crnoj Gori.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana