Natrag
22.2.2019 21:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

42-godišnjak autom slupao pet parkiranih vozila

2.3.2013 @ 18:15 Baldo Marunčić Crna kronika

Podijelite:

Jutros oko 5.50 sati kod Vatrogasaca dogodila se prometna nesreća u kojoj je oštećeno šest vozila, a jedna osoba je lakše ozljeđena.

Naime, osobno vozilo marke Volkswagen Bora dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao vozač D.M. (1971.), kretalo se Zagrebačkom ulicom u smjeru zapad-istok, odnosno iz smjera Kapelice prema Vatrogascima.

Dolaskom do kućnog broja 5 vozač je skrenuo u lijevo te lijevim bočnim dijelom vozila udario u desni bočni dio osobnog vozila marke Volkswagen Polo.

Potom se odbio i udario s južne strane parkirano vozilo Opel Corsa. Corsa se potom odbila i udarila u parikrano osobno vozilo tipa Peugeot, a a Peugeot u osobno vozilo tipa Audi A3. Audi A3 zatim je udario osobno vozilo tipa Mitsubishi, koje je se potom zabilo u prometni znak.

Kod suvozača G.U. (1974.) iz Dubrovnika utvrđene su lakše tjelesne ozljede te je nakon pružene pomoći u Općoj bolnici Dubrovnik pušten kući.
Policijski očevid je obavljen, ali nije službeno potvrđeno da je D.M. u trenutku nesreće bio u alkoholiziranom stanju.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana