Natrag
26.4.2019 04:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

420 000 kuna za Ekonomsku i Obrtničku školu

29.10.2013 @ 12:32 Ana Prohaska Aktualno
3;3

Podijelite:

Pročelnica za obrazovanje, kulturu i šport Marijeta Hladilo izvijestila je kako su završeni 420 tisuća kuna vrijedni radovi na obnovi i uređenju objekata i prostora  Ekonomske i trgovačke te Obrtničke škole u Dubrovniku.

Na starom dijelu objekta Obrtničke škole u cijelosti je obnovljen pokrov od kupe kanalice, izoliran dio ravnog krova, te oštećeni zid pročelja i temeljni zid podrumskih prostorija.
U Ekonomskoj i trgovačkoj školi uređeno je školsko dvorište s parkiralištem , obnovljen vanjski cjevovod centralnog grijanja i podni dvorišni razvod odvodnje.
Također, navodi M. Hladilo, „moramo spomenuti i uspjeh Ekonomske i trgovačke škole koja ove godine slavi 100. godišnjicu postojanja i njene uspjehe pri apliciranju na fondove Europske unije i uspješnom provođenju projekta VOC.COM za koji su dobili sredstva nešto malo manjem u iznosu od 750 tisuća  kuna“.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana