Sport

40. PRVENSTVO DUBROVNIKA Geoplan i Soul caffe startali uvjerljivo

Stolni tenis

Odigrane su utakmice 1. kola u 1. i 2. ligi 40. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu, a s maksimalnim učinkom istakle su se prvoligaške ekipe Geoplan i Soul caffe te Luka Sorkočević I Aaragosa Travel među drugoligašima.

Geoplan je s glatkih 7:0 svladao Halo Dubrovnik, pri čemu vrijedi izdvojiti učinak Ante Jupeka, koji je dobio oba pojedinačna meča, protivnicima nije prepustio ni seta, a ostvario je i pobjedu u paru s Filipom Mikulićem. Soul caffe je jednakim rezultatom ‘pomeo’ Šampinjone, a istakao se igrač Soul caffea Milo Stražičić, koji također nije ispustio ni set.

Nešto više uzbuđenja pružio je meč OŠ Cavtat-Konavljanina i Marinkolora (5:2), a Vedran Đurđević je pobjedničkom sastavu donio tri pobjede (dvije pojedinačne i u paru s Vlahom Carem) bez izgubljenog seta. STK Dubrovnik je s 4:3 bio bolji od Dr. Čolića, a s tri pobjede istaknuo se igrač pobjedničke ekipe Marijo Grabovac, dok je pobjedu manje zabilježio igrač Dr. Čolića Marinko Matulović. Ekipa Srđ bila je slobodna u 1. kolu.

Na tablici 1. lige u vodstvu su Soul caffe, Geoplan i OŠ Cavtat-Konavljanin s po 2 boda. Najbolji pojedinci su Milo Stražičić (Soul caffe), Ante Jupek (Geoplan) i Filip Mikulić (Geoplan), a najbolji parovi Ante Jupek/Filip Mikulić (Geoplan), Pavle Radonić/Ivo Šarić (Soul caffe) i Vlaho Car/Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

U 2. ligi Luka Sorkočević je sa 7:0 ‘razbio’ Libertas klince. Andrej Hrćan je pritom ostvario sve tri pobjede, a njegovi brat i otac Juraj i Martin dodali su po još dvije pobjede. Aragosa Travel je identičnim rezultatom svladao Lapad kolor, a istaknuo se Goran Raspopović s tri slavlja. OŠ Gruda Ljuta je s 5:2 bila bolja od OŠ Grude III (tri pobjede Veronike Ivkošić), a OŠ Gruda Popovići s 4:3 bila bolja od Shaolin expressa. Istim rezultatom Sun sail je prošao Samo lagano.

Prvo mjesto nakon 1. kola u 2. ligi drže Aragosa Travel, Luka Sorkočevič i OŠ Gruda Ljuta s po 2 boda. Najbolji pojedinci su Goran Raspopović (Aragosa travel), Josip Dedo (Aragosa travel) i Andrej Hrćan (Luka Sorkočević), a najbolji parovi su Andrej Hrćan/Juraj Hrćan (Luka Sorkočević), Josip Dedo/Goran Raspopović i Nora Bećir/Sandra Đurišić.

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist