Natrag
18.1.2019 07:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

3, 2, 1 – KUHAJ! Ante uvjeren kako ih žiri sabotira

10.4.2018 @ 22:22 Dulist dulist IN
5;5

Podijelite:

Iako su dobili relativno visoke ocjene članova žirija showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’, Ante iz Orebićasmatra da on i Martina iz Dubrovnika zaslužuju više.

– Ocjene nikako ne odgovaraju komentarima. Ne znam što bismo Ante i ja trebali napraviti, koliko se još truditi da nam žiri da veće ocjene – izjavila je Martina nakon kušanja.

Žiri je bio zadovoljan njihovim zapečenim krumpirom s bakalarom i knedlama s marelicama, komentari su bili iznenađujuće dobri s obzirom da su Martina i Ante imali gotovu paštetu od bakalara, veliki komad krumpira, ali i jako ukusnu salatu s dresingom i domaće knedle baš kakve se rade u Dalmaciji. Taj ‘dobro odrađen zadatak’ dobio je dvije sedmice i jednu osmicu, što se Anti nikako nije svidjelo.

– Ja sam stvarno tužan i pomalo razočaran. Iskreno, gubim motivaciju i volju za kuhanjem… Moram to otvoreno priznati jer s ocjenama nisam zadovoljan od samoga početka. Nekako osjećam da smo sabotirani po tom pitanju. Evo, ovo današnje jelo je čisti primjer. Nisu našli niti jednu zamjerku, od salate do krumpira i knedli, a dobijemo takve ocjene! Ja sam tužan i razočaran i lagano gubim volju! – olakšao je dušu Ante, kojem nikako nije jasno kako je Mateja Domitrović Sabo dala mršavu osmicu knedlama koje bi mogla sama slistiti bez problema.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana