Natrag
26.4.2019 02:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

2CELLOS UZIMAJU PAUZU ‘Stvarno smo pretjerali!’

29.10.2018 @ 12:34 Dulist dulist IN

Podijelite:

Luka Hulić i Stjepan Hauser iz popularnog glazbenog dvojca 2Cellos najavili su službenu pauzu u glazbenom stvaralaštvu nedugo nakon izlaska njihovog posljednjeg albuma.

– To je bilo suludo. Život, ritam i tempo su bili ubitačni. Stvarno smo pretjerali. 200 letova godišnje, konstantno koncerti, putovanja po svim kontinentima, snimanja… Jednostavno se moramo maknuti od toga – izjavio je Hauser za RTL.

Od glazbe će uzeti predah nakon američkih i australskih turneja, kao i nedavno najavljenog albuma ‘Let There Be Cello’ koji je na njihovim stranicama dostupan još od 19. listopada. Uz prerade popularnih glazbenih djela kao što su ‘Despacito’ Louisa Fonsija i Ed Sheeranov ‘Perfect’, album sadrži i autorska djela, a dvojac je prvom pjesmom odao počast i najnovijem modelu Rimac Automobila.

– Zove se ‘Concept 2’ i bili smo baš ponosni kako zvuči. A pazite ovo, zove se C2, a mi smo 2C, ima smisla – pohvalio se Stjepan RTL-u.

Nakon pauze Hauser namjerava samostalno eksperimentirati, dok je Luka odlučio vrijeme posvetiti svojoj obitelji.

– Zadnjih osam godina isključivo sviram kao 2Cellos i ovako izaći iz toga, uopće se usuditi sam svirati u Areni s klasičnom glazbom, je bio sulud potez, ali ja sam lud u glavi i volim riskirati. Posvetiti se nekim drugim stvarima u životu, napraviti jedan zdrav odmak, rekapitulirati sve u glavi i kad dođemo k sebi, ako dođemo k sebi, možemo opet dalje – potvrdio je Hauser za RTL o daljnjim planovima.

Izvor: RTL.hr

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana