DuList IN

2CELLOS Spot za “Thunderstruck” pogledan više od 10 milijuna puta

2cellos

Spot za pjesmu “Thunderstruck” pogledan je više od deset milijuna puta u malo više od dva tjedna!

Osim što je spot već nekoliko dana nakon uploada premašio rekord Smooth Criminala koji ih je lansirao u zvijezde, dodatna je zanimljivost i važnost što nitko do sada s područja bivše Jugoslavije nije u samo dva tjedna postigao gledanost od 10 milijuna!
Luka i Stjepan uspjeh slave u Japanu, na unaprijed rasprodanoj solo turneji. Sutra 11.3., održat će koncert u Sendaiju, na isti dan kada se ondje prije tri godine dogodila velika katastrofa, snažan potres i tsunami.
– To će biti jedna posebna večer prepuna emocija i naboja u zraku, a odsvirat ćemo nešto posebno kako bismo odali počast svim žrtvama te ogromne katastrofe -kažu.

Neki koncerti u Japanu su rasprodani u svega pola sata!! To je, kažu dečki, prema riječima najpoznatijeg japanskog promotora Udo Artists (koji je odgovoran za nastupe najvećih zvijezdi u Japanu kao što su Bon Jovi, Aerosmith, The Rolling Stones, Bob Dylan, Eric Clapton, John Mayer, Deep Purple) šokantno i neviđeno!

Osim milijunskih brojki diljem svijeta, dečki bilježe uspjeh i na domaćem terenu. Nominirani su u izboru za Večernjakovu ružu. A jesu li je osvojili, saznat ćemo 21.ožujka u HNK.

Pročitajte još

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist