Natrag
19.3.2019 20:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

2Cellos primili osvojene Porine

30.5.2012 @ 15:07 Baldo Marunčić dulist IN
2;2

Podijelite:

Luka Šulić i Stjepan Hauser primili su jučer diskografsku nagradu Porin za albume: “2CELLOS Luka Sulic & Stjepan Hauser”  te „Urban & Hauser“.

Kao 2 CELLOS, Luka i Stjepan osvojili su Porine u kategorijama Najbolji inozemni album (“2CELLOS Luka Sulic & Stjepan Hauser”) i Najbolja inozemna pjesma (“Smooth Criminal”), dok je Stjepan osvojio Porine u kategorijama Najbolji album alternativne glazbe („Urban & Hauser“) i Najbolja instrumentalna izvedba (skladba „Alone“).

Luka i Stjepan nažalost nisu mogli osobno primiti Porine na svečanoj dodjeli u Rijeci 5. svibnja jer su nastupali s Eltonom Johnom u Las Vegasu s kojim su još na turneji i uz to snimaju svoj novi studijski album čiji je izlazak najavljen početkom 2013. godine.

Statue Porina osvojene za izdanje „2CELLOS Luka Sulic&Stjepan Hauser“  čelistima je uručila Željkica Makanec, predstavnica Menarta, a statue Porina osvojene za izdanje „Urban & Hauser“ , Stjepanu Hauseru je uručio Boris Horvat, direktor Aquarius Recordsa.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana