Natrag
24.4.2019 20:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

2Cellos odlični i za dijetu!

23.10.2013 @ 19:58 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Amerikanka Katherine Levine tvrdi da je uz pomoć glazbe planetarno popularnih 2Cellos smršavjela čak 50 kilograma. Kako bi pokazala svoju zahvalnost, za njihov je koncert kupila 50 karata koje je podijelila sa svojih 49 prijatelja.

Nakon što je prvi put čula 2Cellos na koncertu Eltona Johna 2012. godine, Katherine Levine iz Huntsvillea vjeruje kako je njihova muzika utjecala na nju puno dublje nego što je to uobičajeno. Premda je na koncert došla zbog britanske zvijezde, izvedba mladih Hrvata ju je toliko dirnula da je iz dvorane izašla u suzama i čim je došla doma potražila je sve što se moglo naći na internetu o 2Cellos, piše lokalni portal Al.com.

Kupila je i njihov CD koji nije prestajala slušati, a nakon nekoliko tjedana je primijetila da gubi kile. Unatoč dotadašnjim naporima i dijetama Levine je muku mučila s težinom i nikako se nije mogla maknuti sa 140 kilograma koliko joj je vaga konstantno pokazivala. No nekoliko tjedana nakon njihovog koncerta, žena je bila pet kilograma lakša.

– Apetit mi se smanjio, bolje sam kontrolirala količinu hrane koju jedem. Nisam imala pojma kako se to dogodilo. Jedina stvar koju sam promijenila je slušanje glazbe – kaže.

Nastavila je slušati 2Cellos, a njezina težina se smanjivala. Bila je na još dva koncerta u međuvremenu i čak je kontaktirala jednu Hrvaticu preko Twittera, također obožavateljicu benda, pa je s njom pokrenula fan stranicu.

Više pročitajte ovdje.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana