Zanimljivosti

2Cellos odlični i za dijetu!

2Cellos odlični i za dijetu!

Amerikanka Katherine Levine tvrdi da je uz pomoć glazbe planetarno popularnih 2Cellos smršavjela čak 50 kilograma. Kako bi pokazala svoju zahvalnost, za njihov je koncert kupila 50 karata koje je podijelila sa svojih 49 prijatelja.

Nakon što je prvi put čula 2Cellos na koncertu Eltona Johna 2012. godine, Katherine Levine iz Huntsvillea vjeruje kako je njihova muzika utjecala na nju puno dublje nego što je to uobičajeno. Premda je na koncert došla zbog britanske zvijezde, izvedba mladih Hrvata ju je toliko dirnula da je iz dvorane izašla u suzama i čim je došla doma potražila je sve što se moglo naći na internetu o 2Cellos, piše lokalni portal Al.com.

Kupila je i njihov CD koji nije prestajala slušati, a nakon nekoliko tjedana je primijetila da gubi kile. Unatoč dotadašnjim naporima i dijetama Levine je muku mučila s težinom i nikako se nije mogla maknuti sa 140 kilograma koliko joj je vaga konstantno pokazivala. No nekoliko tjedana nakon njihovog koncerta, žena je bila pet kilograma lakša.

– Apetit mi se smanjio, bolje sam kontrolirala količinu hrane koju jedem. Nisam imala pojma kako se to dogodilo. Jedina stvar koju sam promijenila je slušanje glazbe – kaže.

Nastavila je slušati 2Cellos, a njezina težina se smanjivala. Bila je na još dva koncerta u međuvremenu i čak je kontaktirala jednu Hrvaticu preko Twittera, također obožavateljicu benda, pa je s njom pokrenula fan stranicu.

Više pročitajte ovdje.

Pročitajte još

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist

STON ĆE ‘GLUMITI’ DUBROVNIK Snima se dokumentarno-igrani film ‘Kralj Tvrtko’

Dulist

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist