Zanimljivosti

26 tisuća kuna za Dva skalina

26 tisuća kuna za Dva skalina

Dubrovački Kinematografi javljaju kako je nedavno završenom humanitarnom akcijom za Udrugu Dva skalina prikupljeno ukupno preko 26 tisuća kuna.

Naime, u razdoblju od blagdana sv. Nikole 6. prosinca 2011. do Sveta Tri Kralja, 6. siječnja 2012. godine, pet kuna od svake prodane kino ulaznice doniralo se za realizaciju projekta „Pokrijmo im kuću srcima“ u organizaciji Udruge „Dva skalina i prijatelji“.

– Uz pomoć svih Vas koji ste kino Slobodu i dvoranu Visia posjetili u tom vremenskom periodu, a bilo je ukupno 4 926 gledatelja, prikupljeno je 24.630,00 kuna. Tom će se iznosu pridodati i 1.600,00 kuna koliko je iznosio najam dvorane kina Slobode Dječjem vrtiću Pile za njihovu Božićnu predstavu.

Cjelokupni uplaćeni iznos je 26.230,00 kuna. Iako je ovaj iznos „kap u moru“ potrebnih sredstava, vjerujemo da ćemo im barem malo olakšati izgradnju kuće i rehabilitacijskog centra za djecu s posebnim potrebama, kronično oboljelu djecu, djecu s Downovim sindromom ali i svu djecu Dubrovačko-neretvanske županije kojoj je potrebna rehabilitacijska pomoć. Svima od srca hvala! – navodi se u priopćenju Kinematografa Dubrovnik.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist