Natrag
16.2.2019 20:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

25 naših učenika na “Dalekim akordima”

1.5.2013 @ 8:26 Baldo Marunčić Kultura

Podijelite:

Na osamnaestom po redu natjecanju mladih glazbenika Jadrana 'Daleki akordi 2013.', koje se od 25. do 27. travnja održalo u Splitu i Kaštelima, 25 gudača i puhača iz Umjetničke škole Luke Sorkočevića ostvarili su značajne rezultate.

U disciplini violina prva mjesta osvojile su Ivana Đanić i Ana Vidojević. Prva mjesta ostvarile su i violončelistice Jelena Batinić i Martina Vuletić, flautistice Marijana Bačelić i Dora Radović, kao i saksofonist Jakov Varezić.

Druga mjesta ostvarile su violinistice Paula Bukvić, Ana Kačić Barišić, Lora Martinović, Katarina Baule, Laura Marić, Vesna Palčok, Patricia Ćorak, Marija Žanetić te violinist Jakov Sekula. Drugo mjesto također su osvojili violončelistica Nina Zvone, flautistica Lucija Brautović i saksofonist Roberto Galov.

Treća mjesta na natjecanju ostvarili su violončelistica Mihaela Đanić, flautistice Mia Vićan i Barbara Ćorak, flautist Marko Palčok, saksofonist Karlo Krilanović te klarinetistica Tana Michl.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana