Crna kronika

25-godišnjak iz BiH ‘operirao’ po župskim kafićima

25-godišnjak iz BiH 'operirao' po župskim kafićima

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Postaje granične policije Gruda 25-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine sumnjiči se za počinjenje jednog kaznenog djela krađe i dva kaznena djela teške krađe, počinjena u caffe barovima na području Župe dubrovačke 28. i 30. ožujka ove godine.
Naime, predmetni se sumnjiči da je 28. ožujka, nešto iza ponoći, otvorivši nezaključana klizna vrata ušao u unutrašnjost caffe bara u mjestu Gornja Čibača te s police šanka otuđio novčanik s novčanim iznosom od oko 800 kuna.
Navedeni se također sumnjiči da je dana 30. ožujka, u ranim jutarnjim satima, nasilno ušao u dva caffe bara na području Srebrenog te iz jednog otuđio oko 600 kuna iz aparata za igre na sreću i manju količinu novca iz kase na šanku, a iz susjednog ugostiteljskog objekta otuđio je dnevni polog te prijenosnu kameru i laptop, čime je počinio ukupnu materijalnu štetu od oko 3 tisuće kuna.
Kod predmetnog je, nakon uhićenja, pronađen dio ukradenih stvari te je isti dana 03. travnja, uz kaznene prijave za kaznena djela krađe i teške krađe, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Pročitajte još

Uhićen Francuz zbog prometne nesreće u kojoj je teže ozlijeđen Libertasov vozač

Dulist

Dvojica maloljetnih nasilnika iz Uvale Lapad u pritvoru

Dulist

NOVA MOKOŠICA U stanu 58-godišnjaka pronađena droga za preprodaju

Dulist