Natrag
22.4.2019 16:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

24-godišnjak pljačkao po Župi i Gradu

14.2.2013 @ 10:52 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom s područja Župe dubrovačke, osumnjičenim za pet kaznenih djela – dvije krađe i tri teške krađe provale, od kojih je jedna u pokušaju.

Policijski službenici Policijske postaje Gruda i Policijske postaje Dubrovnik utvrdili su kako je osumnjičeni u posljednja dva mjeseca na području Dubrovnika i Župe dubrovačke u četiri navrata iz obiteljskih kuća i stanova otuđivao novac, stari zlatni nakit te ostali zlatni i srebrni nakit, umjetničke slike, ručni sat, te raznu tehničku robu kao što su televizori, DVD player, video kamera, foto aparat i druge predmete.

Ukupna vrijednost otuđenih predmeta se procjenjuje na iznos oko 125 tisuća kuna, a oštećena su četvorica naših sugrađana starosti od 40 do 66 godina.

Osim ovog slučaja, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je i kako je  tijekom noći s 5. na 6.veljače osumnjičenik pokušao, ali nije uspio, provaliti u poslovnicu za otkup zlata u Ulici Iva Vojnovića u Dubrovniku.

Osumnjičeni je otuđeni novac potrošio, dok je dio otuđenih vrijednih predmeta kao što su umjetničke slike, stari zlatni nakit, raznu tehničku robu prodao.

 Policija je tijekom kriminalističkog istraživanja pronašla ove prodane predmete, kao i druge otuđene stvari koje je osumnjičeni držao u stanu i prostorijama koje koristi. Svi pronađeni predmeti bit će vraćeni vlasnicima.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 24-godišnjak je 13.veljače predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana